prostorná, kvalita

Lednice je hodnocena jako úsporná, prostorná a tichá, což jsou klíčové vlastnosti pro běžné použití. Její hmotnost a obtížná manipulace však mohou být překážkou při stěhování. Aplikace pro sledování spotřeby má omezené funkce, ale celkově produkt splňuje očekávání a je doporučován pro svou kvalitu a design.
prostorná, kvalita
Velká, prostorná, hezký design, tichá.
Lednice je urcite super, doporucuji
- je naprosto ticha, nevim jestli bezi nebo ne
- je opravdu usporna,
- vypada hezky a je prostorna
- beznamrazova
- potraviny, zejmena u zeleniny ocenuji, v ni vydrzi podstatne dele cerstve nez u stare lednice
- 20 let zaruka na kompresor
Tohle jsou spise moje subjektivni pocity, nez zapory. Navic cast jsem vedel nez jsem si ji koupil a s tim jsem si ji koupil
- prestoze se jedna o tzv chytrou lednici aplikace v telefonu umi jen nastavit teplotu. nic vic. Cekal jsem ze aspon zobrazi aktualni teplotu, aktualni spotrebu, pujde nastavit aby treba prednostne vyuzivala nocni proud. Nic. Nastavite teplotu a muzete smazat. nebo nemusite ani instalovat.
- display s teplotou a nastavenim je uvnitr, takze tu teplotu proste bez otevreni proste nezjistite :)
- nevim jestli se to uz nedela, ale dvere nemaji madlo.
- dvere nejdou "naplno" otevrit, je to spis nezvyk nez aby to necemu vadilo
Lednice je super, urcite jsem rad ze jsem si ji koupil. Doporucuji. Mohla byt propracovanejsi appka a nebo aspon display venku.
Jeste jednou bych chtel ocenit elektrourbanek za vynikajici komunikaci.
Používáme krátce. Ale vypadá hodně dobře a je absolutně ticha
Jednoduchý obyčejný design
Úsporná
Osvětlení
Normální nová úspornější lednice.
Takřka nemožnost variability polic dle svého uvážení (starý Liebherr toto umožňoval)
Objem litrú se počítá v prázdném prostoru lednice/mrazáku (tzn.bez polic-šuplíků mrazáku), ale to je dnešní trend prodeje, takže tato lednice je objemově srovnatelná s ostatními typy na trhu stejných vnějších rozměrů, takže nevěřte dle recenzí, že je největší - můžete ověřit ve velkých prodejnách elektro, vemte svinovací metr do kapsy a uvidíte)
Wifi bych klidně oželel
Opravu těžká na manipulaci (dopravci nesli do 2.p.jelikož je malý výtah)
Lednice je skutečně úsporná (vidím v aplikaci), možnost otočení dvířek (nejlépe ve dvou a zmákne to jen trochu zručný člověk dle návodu lednice)
Zkrátka potřebovali jsme vyměnit lednici, starý Liebherr vydržel 23 let! a tato byla v tu chvíli za velmi dobrou cenu a v ,,Áčku" a , pochybuju, že tato vydrží tak dlouho. Uvidíme.
Velká spokojenost zejména s nízkou spotřebou elektřiny, v mobilni aplikaci si denně mohu kontrolovat průběh spotřeby nejen po dnech, ale i po hodinách. Krásná povrchová úprava, na které nejsou téměř vidět otisky prstů. Vyhovuje mi i vnitřní uspořádání.
Hmotnost zabalené lednice je cca 100 kg, výška přesahuje 2m, což může činit při stěhování určité problémy.
Celkově jsem s produktem nadmíru spokojená a mohu vřele doporučit.
velká kapacita, tichá
Chladí a snad málo žere,
doufám, že se neposere.
Těžká je však jako prase,
přesto bych ji koupil zase.
Horší dílenské zpracování, krátký napájecí kabel.