Lednice Recenze Samsung Bespoke RB38C7B6AB1/EF

Recenze Samsung Bespoke RB38C7B6AB1/EF

Volně stojící lednice Samsung Bespoke RB38C7B6AB1/EF v černé barvě s funkcí NoFrost se řadí do energetické třídy A. Do kombinované lednice s celkovým objemem 387 l můžete uložit chlazené i mražené potraviny, takže se ujme v klasické domácnosti. Základní vlastnosti - Chladnička s mrazákem dole odděleným separátními dvířky - Výška 203 cm - Objem lednice 273 l + objem mrazáku 114 l - Energetická…

jaromir.krizanek9. října 2025

prostorná, kvalita

guaranasgunanas126. června 2025

Velká, prostorná, hezký design, tichá.

pavelpg22. března 2025

Lednice je urcite super, doporucuji - je naprosto ticha, nevim jestli bezi nebo ne - je opravdu usporna, - vypada hezky a je prostorna - beznamrazova - potraviny, zejmena u zeleniny ocenuji, v ni vydrzi podstatne dele cerstve nez u stare lednice - 20 let zaruka na kompresor

Tohle jsou spise moje subjektivni pocity, nez zapory. Navic cast jsem vedel nez jsem si ji koupil a s tim jsem si ji koupil - prestoze se jedna o tzv chytrou lednici aplikace v telefonu umi jen nastavit teplotu. nic vic. Cekal jsem ze aspon zobrazi aktualni teplotu, aktualni spotrebu, pujde nastavit aby treba prednostne vyuzivala nocni proud. Nic. Nastavite teplotu a muzete smazat. nebo nemusite ani instalovat. - display s teplotou a nastavenim je uvnitr, takze tu teplotu proste bez otevreni proste nezjistite :) - nevim jestli se to uz nedela, ale dvere nemaji madlo. - dvere nejdou "naplno" otevrit, je to spis nezvyk nez aby to necemu vadilo

Lednice je super, urcite jsem rad ze jsem si ji koupil. Doporucuji. Mohla byt propracovanejsi appka a nebo aspon display venku. Jeste jednou bych chtel ocenit elektrourbanek za vynikajici komunikaci.

Varianta černá
marie.janeckova75. března 2025

Používáme krátce. Ale vypadá hodně dobře a je absolutně ticha

pepapoddany11. října 2024

Jednoduchý obyčejný design Úsporná Osvětlení Normální nová úspornější lednice.

Takřka nemožnost variability polic dle svého uvážení (starý Liebherr toto umožňoval) Objem litrú se počítá v prázdném prostoru lednice/mrazáku (tzn.bez polic-šuplíků mrazáku), ale to je dnešní trend prodeje, takže tato lednice je objemově srovnatelná s ostatními typy na trhu stejných vnějších rozměrů, takže nevěřte dle recenzí, že je největší - můžete ověřit ve velkých prodejnách elektro, vemte svinovací metr do kapsy a uvidíte) Wifi bych klidně oželel Opravu těžká na manipulaci (dopravci nesli do 2.p.jelikož je malý výtah)

Lednice je skutečně úsporná (vidím v aplikaci), možnost otočení dvířek (nejlépe ve dvou a zmákne to jen trochu zručný člověk dle návodu lednice) Zkrátka potřebovali jsme vyměnit lednici, starý Liebherr vydržel 23 let! a tato byla v tu chvíli za velmi dobrou cenu a v ,,Áčku" a , pochybuju, že tato vydrží tak dlouho. Uvidíme.

hana.hendrychova29. listopadu 2023

Velká spokojenost zejména s nízkou spotřebou elektřiny, v mobilni aplikaci si denně mohu kontrolovat průběh spotřeby nejen po dnech, ale i po hodinách. Krásná povrchová úprava, na které nejsou téměř vidět otisky prstů. Vyhovuje mi i vnitřní uspořádání.

Hmotnost zabalené lednice je cca 100 kg, výška přesahuje 2m, což může činit při stěhování určité problémy.

Celkově jsem s produktem nadmíru spokojená a mohu vřele doporučit.

Registrovaný uživatel26. listopadu 2023

velká kapacita, tichá

Registrovaný uživatel16. září 2023

Chladí a snad málo žere, doufám, že se neposere. Těžká je však jako prase, přesto bych ji koupil zase.

Horší dílenské zpracování, krátký napájecí kabel.