Recenze Samsung AA59-00445A

Náhradní dálkový ovladač Samsung AA59-00445A. Jedná se o naprosto stejný dálkový ovladač jako originál. Tento dálkový ovladač nemusíte nijak párovat, nevyžaduje žádné nastavování ani kódy. Stačí vložit baterie a funguje se všemi níže uvedenými modely.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Dálkový ovladač Samsung AA59-00445A funguje spolehlivě s více modely televizí Samsung, ale má problémy s tuhými tlačítky a nespolehlivou reakcí. Pro jednoduché ovládání a lehkou konstrukci může být vhodný pro seniory, avšak vyžaduje trpělivost při stiskávání tlačítek.

• Funguje s více typy televizí Samsung
  • Lehký
  • Jednoduché ovládání vhodné i pro seniory
  • Některá tlačítka jdou ztuha a vyžadují silné stisknutí
  • Nespolehlivá reakce na stisknutí tlačítek
  • Nízká kvalita dodávaných baterií

j_hrdy27. srpna 2025

Využívat vaší firmu

milan.degner6. července 2025

tragedia treba 3x stlacitaby bola akcia hnus

patrika.cechova11. března 2025

Velmi špatně reaguje, tlačítka se musí opakovaně silou promačkávat, aby fungovala. Zakoupené baterie nebyly nové a plně nabité, musely se po týdnu vyměnit. Ale ani s novými bateriemi nefunguje o moc lépe.

soukup.sokol2. července 2024

cena a rychlost dodani

Nektera tlacitka jdou velice stuha a musi hoooodne mackat aby fungovala

jiri.kramer.novotny7. ledna 2024

k mé televizi jsem dostal místo plnohodnotného ovladač jen takové lízátko a tak jsem použil ovladač ze starší televize, kde ale po deseti ltch již nefungovaly některá tlačítka, tak jsem si objednal stejný, který jsem měl vyzkoušený a funguje i na jiný typ televize. Funguje na všechny Samsungy, které mám.

Registrovaný uživatel19. července 2023

Funguje jak ma Super zjednodusena verze pro seniora v baleni

Spokonenost

Registrovaný uživatel2. ledna 2023