Televizor Recenze Samsung 85" QLED (QE85QN90CATXXH)

Recenze Samsung 85" QLED (QE85QN90CATXXH)

Špičkový televizor značky Samsung u vás doma vytvoří pohlcující atmosféru plnou dokonalého obrazu i zvuku. Připravte se na opravdový požitek z barev, jasný obraz bez odlesků a famózní detaily. Vaše zážitky ze sledování filmů nebo hraní her dosáhnou nových výšin s tímto televizorem Samsung s ultratenkým profilem. Zvuková složka je důležitou součástí každého filmového či herního zážitku, proto…

Registrovaný uživatel13. června 2024

Pěkná smart TV. Obraz krásný i v prosvětlené místnosti. Ladil jsem TV týden. Hodně možností.

Váha TV ve velikosti 75 palců je 49kg. Na dnešní dobu pomalý operační systém Tizen. Cena je vysoká.

Doporučuji. Ale pokud máte tmavší mistnost, jděte se podívat na OLED. Bude to budoucnost.

Varianta 75"
souke8716. května 2024

Skvělý obraz, zvuk.

Pecka televize

Varianta 65"
jirka.taus153. dubna 2024

Raději se mě neptejte.Třeba jsem měl smůlu jenom já.

Varianta 43"
jaroslav.sneberk16. února 2024

TV Samsung skvělá značka, přešel jsem z úhlopříčky 40'' na 65'' - ze začátku se mi zdála strašně velká, ale není - člověk si zvykne a překvapí ho detaily, které na malé neviděl.

Nenahrává ani nepřehrává staré AVI soubory (asi to není potřeba - v Netflixové době)

Skvělá TV se všemi možnostmi připojení.

Varianta 65"
Láďa1. ledna 2024