Ovladač

Ovladač
Trochu zvláštní papírový návod. Snad poprvé jsem chtěl postupovat podle návodu. Není uvedeno jak správně nacvaknout nožičky. Ale není to žádná věda jinak instalace v pohodě.
Zatím se seznamují, ale už teď můžu potvrdit velmi dobrý obraz i zvuk.
Jsem velmi spokojen. Samsung nikdy neklame.
poměr cena - výkon
Po třech letech provozu se objevují bílá kolečka prosvicující obrazovkou!Připojištění prodloužení záruky u poj,Aliance negativní vyřízení!
Nespokojenost i u první televize této značky!
obraz perfektní
čekal jsem asi víc od upscalingu
streamovací služby a všechen ostatní balast jsou primárně podsouvány, mají být až sekundární funkcí TV - uvítal bych větší míru personalizace (osekání všeho, co nepotřebuju)
za danou cenu perfektní TV
Po dlouhém vybírání zvolen tento produkt a zatím vše v pořádku. Pěkný obraz, instalace také v pořádku.
nemohu ohodnotit, televizi máme krátce ,zatím perfektní
kvalita, krásný obraz, dobrá cena
Krásný obraz. Vše funguje jak má.
ze znackou jsem hodne spokojen,spolehlivost denne
Pro základní sledování TV optimální, super poměr cena a výkon.
dali jsme na doporučení syna
s výrobkem jsme spokojeni
pěkný obraz
televizor používáme max 3 hodiny denně
občas zapomeneme nechat dobíjet na světle ovladač, přestal fungovat, než jsme ho pak dobili
Krásná tv,lehká,super obaz...
Oproti tv,co jsme kupovali před sedmi lety,je tato nová o hodně lehčí :-)
Super obraz ,zvuk,spoustu funkcí a dobrá cena.
Nádherný obraz, opravdu SMART TV, aplikace, funkce na jedničku, spokojenost veliká
Za málo peněz hodně muziky. Proti původnímu modelu živější podání barev, nižší spotřeba. Jednoduché a velmi rychlé uvedení tv do provozu..Veškerá připojená zařízení okamžitě načtená. Menu je přehledné a nabízí mnoho individuálních voleb uživatele. Ovladač k televizi mě překvapil svou minimální velikostí a jednoduchostí s minimem tlačítek, zkrátka " žádná kalkulačka ", navíc je dobíjen z běžného osvětlení interiéru bez nutnosti výměn baterií.
Prozatím jsem nic nenašel , čas ukáže a prověří
Produkt doporučuji, obzvláště pokud se Vám jej podaří zakoupit pod cenou 17tis.
Velikost. Jednoduchý ovladač.Denně.
O kvalitě rozhodne čas.