obraz a zvuk
při připojení více přístrojů horší ovladatelnost, nepodařilo se mi připoji satelit přímo
zvykám si, ale nadšený nejsem

obraz a zvuk
zvykám si, ale nadšený nejsem
krásný obraz, perfektní obsluha
Super obraz
Perfektní obraz
Minimalizovaný ovladač
Výborný obraz , průměrný zvuk.
Dálk. ovladač - přepínání, telext , info - zdlouhavé proklikávání se k tomu co potřebuji .
Funkce.Dobre ovladdani.
Neda se vyuzit vysilani 4k.
Super obraz, vynikající kvalita vyrobku.
kontrast, podsvícení
na starší nahrávky jsem si představoval lepší obraz /upscaling/ , velká hmotnost, chybí návod na sestavení stojanu
Funguje dle očekávání.
Nová verze OS Tizen je celkem přehledná.
Škoda, že u modelů 2022 zrušili možnost nahrávání na disk.
Na rozměr 65'' je rozlišení 4K na hraně kvality zobrazení (slité plochy). Myslím, že rozlišení 8K by bylo lepší, tedy pokud je použit kvalitní uscaling.
Lepší obraz oproti naší starší televizi
Špičkový obraz. Multimediální schopnosti.
Bohužel opět "unikátní" ovládání. Tak jak se díky EU normalizují konektory nabíječek k telefonům tak je již načase přejít na standardní ovládání ze světa PC. Navíc tato TV má celkem slušný výpočetní výkon.
Mám dvě různé klávesnice k TV, jedna je speciální pro Samsung, ale bez problémů není ovládání ani s jednou.
Objektivně řečeno -po 14 dnech provozu- se jedná o velmi kvalitní produkt.
TV funguje pohodě- když připojíte blue ray přehrávač tak funguje super ( I DVD)
Když nastavíte jazyk ( češtinu) tak vše je OK.- já jsem to špatně nastavil hned jak jsem to zapnul (TV) . Tok mi to trvalo asi 1 hod. - než jsem nastavil na jazyk ( čeština) - pak už to byla pohoda.
Obraz, zvuk, internet a další- super I velikost obrazu- funguje vše dobře- kdo se rád dívá na filmy ( internet, PC hry- DVD,blue ray atd.( všechno tam máte- TV 43" - QE43QN90B - super TV i cena- doporučují všem- OK.