Televizor Recenze Samsung 55" OLED (QE55S92CATXXH)

Recenze Samsung 55" OLED (QE55S92CATXXH)

Televizor Samsung ze série S92C je moderní OLED televizor, který nabízí vysoké rozlišení 4K (3840 x 2160 pixelů). Tento model je vybaven operačním systémem Tizen, který umožňuje plynulé a intuitivní ovládání televizoru. Obnovovací frekvence 120 Hz zajišťuje plynulý a ostrý obraz bez rozmazání, což oceníte především při sledování rychlých sportovních zápasů nebo akčních filmů. Televizor je…

Registrovaný uživatel27. července 2024

Jsem na Samsung zvyklý, doufám, že bude fungovat dobře. Míval vždy dobře kreslící obrazovky.

U nových ovladačů mě chybí číselná volba. Starým ovladačem se rychleji přejde z programu na jiný program (stačí méně stisků a nemusím koukat na obrazovku).

OK, i klidová spotřeba pod 1 W.

zacekdusan7. února 2024

úplná spokojenost

leos.jebavy25. prosince 2023

Zvuk by mohl být výraznější, ale se sounbarem je to v pořádku.

Používám krátce, tak nemohu vše posoudit, ale obraz je skvělý barvy ostré a výrazné, černá je zcela černá. Obavy ze nevýrazného jasu za denního se rozplynuly, vše zcela v pořádku. Zvuk by mohl být výraznější, ale se sounbarem je to v pořádku.

Registrovaný uživatel5. prosince 2023

Obraz krásný, Samsung skvělá volba

Pro mne moc velká obrazovka, měla jsem si vybrat menší