Televizor Recenze Samsung 55" LED (UE55MU6172)

Recenze Samsung 55" LED (UE55MU6172)

Získejte ze sledovaných pořadů mnohem více díky rozlišení UHD – čtyřikrát vyššímu v porovnání s běžnými televizory. Čeká vás znásobený požitek ze sledování detailnějšího obsahu. Jako báječná barevnost tisícovky rozmanitých lampionů. Tak působí funkce PurColour, díky které obrazovku vašeho televizoru vyplní rozsáhlá škála fantastických odstínů, které vám vykouzlí úsměv na tváři.

3 recenze

CoVybrat.cz
Hodnocení: 64 %Odborná recenze
CoVybrat.cz

Pokud sedíte přímo před ní a do místnosti neproudí extra velké množství slunečních paprsků, tak jde o vydařenou televizi bez větších negativ - není to úplně top televize, ale je hodně dobrá. Nezklame vás při sledování filmů, sportu ani hraní her. Zároveň má i ucházející schopnosti, posunout kvalitu obrazu dál díky HDR.

Více na CoVybrat.cz

Slušný 4K obraz

HDR

Dobrý kontrast

Rozumná cena

Hůře zvládá odlesky na přímém slunci

Slabší pozorovací úhly

Registrovaný uživatel13. února 2019

první rok paráda

na 11 měsících- obraz v negativu

v záruce vyměněna obrazovka a zatím OK

Registrovaný uživatel2. července 2018

jednou jsem se šel podívat do okay na televize až jsem jí uviděl a po informacích co jsem dostal od prodejce jsem do toho šel a vůbec toho nelituji je úžasná vřele jí doporučuji klady jsou že můžete pouštět filmy přes počítač a máte možnost jí párovat se svým chytrým mobilem užívat si fotky videa já jsem sní moc spokojený