Televizor Recenze Samsung 50" LED (UE50TU8502UXXH)

Recenze Samsung 50" LED (UE50TU8502UXXH)

Tento televizor Samsung UE50TU8502UXXH se stane středem vaší domácnosti. Elegantní televizor s perfektním obrazem je ukrytý v ultratenkém kovovém rámečku, který se hodí do každého interiéru. Ultratenké rámečky nebudou nijak vyrušovat vaši pozornost, uvidíte pouze nekonečnou hloubku barev a pulzujících detailů vašeho oblíbeného obsahu. Klíčové vlastnosti - úhlopříčka 50" - HDR technologie - 4K…

Registrovaný uživatel14. července 2021

byl mi doporučen a jsem spokojený. používám jej denně i několik hodin. je jednoduchý na ovládání a příjemné barrevné pokoukání

Registrovaný uživatel11. května 2021

V obýváku mám toto provedení rok obrazovka 65", no v ložnici tentoo 50" zcela nový...

Registrovaný uživatel6. března 2021

Televize jede jak má

výrobek splnil očekávání

Registrovaný uživatel20. ledna 2021

Skvělý obraz, perfektní ovládač

Registrovaný uživatel28. prosince 2020

zatím OK - mám jen krátce

Registrovaný uživatel29. listopadu 2020

Internet, tenké rámečky a tělo. Design ok. Slušné obrazové podání.

4 k rozlišení této TV zhoršuje zobrazení. Velké plochy s moaré efektem. Žádná Tv stanice neprovozuje vysílání ve 4 k. Většina TV stanic, vyjma ČT, neprovozuje ani full HD. Takže zbytečně předbíhá dobu ns úkor kvality obrazu. Mělo by to být pixel na pixel a ne dopočítávání (upscaling) bodů obrazů které v originále nejsou vysílány.

Bohužel dnes není moc na výběr a nutno brát ty chytré (a bohužel ve 4 k) s možností velmi výkonného procesoru pro upscalling.

Registrovaný uživatel19. října 2020

vynikající obraz možnost nastavení pomocí Smart Things

občas pomalejší při procházení nastavení