doporučuji koupit

doporučuji koupit
Kvalita za skvělou cemu !!!
Splňuje vše co jsem očekával od tohoto výrobku.
Kvalita za rozumnou cenu. Doporučuji všem .
Okamžitý náběh obrazu, velmi intuitivní a přestože malý, do ruky padnoucí ovladač. Přestože jsem se, když jsem jej vybalil, lekl, tak nakonec velmi chválím jeho funkce i stavbu SW samotného TV
Poněkud horší stranové vlastnosti, tomu kdo se rád pohybuje či sedá v místnosti na více místech, nedoporučuji, Škoda, jinak opravdu povedený kousek.
Tomu, kdo má stabilní posezení před televizorem +-20st., mohu vřele doporučit.
Jednoduché ovládání.Dobrý obraz,ale jen HD.Ostatní rozlišení průměrné.Na polochytrý ovladač si zákazník musí zvyknout.Starším méně zkušeným divákům doporučuji přikoupit klasický ovladač.
Nevhodná pro sportovní fandy-nestíhá rychlejší sporty.Špatný satelitní tuner-velice složité ovládání menu a přepínání stanic.Internetová televize nic moc,ale to je nešvar i velice drahých Samsungů.
Průměrný televizor za slušnou cenu.Doporučuji pouze pro satelitní vysílání ale s externím přijímačem.Pak bude divák spokojen.
Poměrně intuitivní ovládání.
Nefunguje ovladač myš. Nemohu zprovoznit ani
Ovládání hlasem. Obraz mírně pod průměrný.
Pokud není v HD kvalitě, prakticky v tomto formátu až špatný. A to nejsem nějak náročný divák.
Slabší průměr.