Spokojenost na 100 %

Televize Samsung 32" LED nabízí kvalitní obraz a spolehlivý chod za přijatelnou cenu. Většina uživatelů oceňuje jednoduchou instalaci a intuitivní ovládání, i když ovladač má množství tlačítek. Někteří zmiňují potíže s montáží nástěnného držáku a krátký napájecí kabel. Ojediněle se objevují problémy s vypínáním obrazovky, které vyžadují reklamaci.
Spokojenost na 100 %
Stále vypíná obrazovka.Momentalne je na reklamaci.
Za ty peníze dobrá televize
Snadné naladění
Dopasovat univerzální nástěnný držák. Ty nepochopitelné speciální šrouby made in samsung.
Doma máme 3 Samsung TV Je to výborná firma Dlouhá leta slouží bez poruchy a má kvalitní obraz
Cena,kvalita
Nevím o žádných záporech
dobrý obraz a zvuk, instalace bez problému, klasický ovladač
Spokojenost, hraje dobře
Já jsem pro Samsung, tento typ splňuje mé požadavky pro práci s klávesnicí, mužů jenom doporučit
Doporučit
Zvuk, kolíbavý ovladač na podložce
znacka,menu,ovladac.klasika samsung pomer cena vykon....ok
Zaujala mne cena.Má krásny,kvalitny obraz.Je muj společník každy den.
Zatím jsem spokojena,časem uvidím.
Doporučuji i ostatním.
Jednoduchá instalace
Bohužel nemá jednoduchý ovladač jako vyšší řady a je k ní stále ovladač s miliardou tlačítek
Televize funguje skvěle
Funguje jak má, spokojenost
velikost akorát do ložnice, lze ji pověsit na zeď, má stmívání obrazu, wi-fi připojení, za tu cenu parádní TV, nastavitelné samovypnutí TV
Je složité sehnat na ní držák na zeď - museli jsme dokoupit navíc ještě jiné šroubky od držáku do televize, protože je atypická, i tak je držák za TV trochu vidět (je to mírně rušivé) Nejvíc mi štve že v dolní části svítí červené světýlko při vypnuté TV, takže do ložnice to pro některé lidi může být rušivé. Má krátký kabel.
S TV jsem velmi spokojená - i když má své mouchy. Za ten měsíc co ji používáme jsem neshledala žádné větší chyby, nebo věci, co by mě štvaly.
Snadné ovládání naučila jsem se hned i přes seniorský věk(77 let)
Skvělá televize
Zprovoznění bez problémů, připojení přes WiFi také, šlape jako hodinky :-)