Recenze Samsung 100" QLED (QE100QN80FUXXH)

Tento televizor Samsung nabízí úhlopříčku 100 palců, což z něj činí ideální volbu pro velké místnosti a domácí kina. Neo QLED technologie v kombinaci s rozlišením 4K UHD (3840 × 2160 pixelů) zajišťuje ostrý a detailní obraz. Obnovovací frekvence a herní funkce Televizor podporuje obnovovací frekvenci až 144 Hz, což ocení hráči náročných videoher. Dále je vybaven herním režimem (Game…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Televizor nabízí kvalitní obraz a zvuk, spolehlivost v běžném provozu a dostatek funkcí. U některých kusů se však objevují problémy s obrazovkou, které vyžadují výměnu. Celkově je produkt vhodný pro běžné uživatele, ale je třeba počítat s možnými vadami u jednotlivých kusů.

• Kvalitní obraz
  • Dobrý zvuk
  • Spolehlivost v běžném provozu
  • Rychlé zprovoznění
  • Dostatek funkcí
  • U některých kusů se objevuje tmavší pruh na obrazovce
  • Ovladač je lehký a může působit nezvykle v ruce
  • U některých kusů nutnost výměny obrazovky

sedivm31. března 2026

Slušný obraz a zvuk Hodně funkcí

Pouze mě překvapila liknavost prodejce Planeo, když byl poškozený displej.

tomaspavlovsky24. února 2026

Teoreticky, spolehlivá TV

Prakticky, ihned po prvním spuštění se v dolní části obrazovky objevil vodorovný tmavší pruh. Opravitelné pouze výměnou obrazovky.

Řešeno vrácením peněz.

xsykoraf28. listopadu 2025

Odstoupil jsem od smlouvy

Varianta 55"
RL13. listopadu 2025

nemám co vytknout .... kvalita, provedení, spolehlivost, velikost, konektivita .... vše super

ovladač je sice stejný jako předchozí modely, ale je na solár, takže chybí baterky a tudíž je velmi lehký - což může někomu v ruce dělat problémy. Nicméně si zvyknete.

Varianta 75"
jaroslav.blanar4. listopadu 2025

TV splnila moje očekávání. Do půl hodiny zprovozněno - včetně připojení internetu a Oneplay.

Na rozdíl od staršího dálkového ovládání je u této TV v takové "úsporné" verzi, ale je to všechno o zvyku.

Svatka4. října 2025

Kvalita obrazu dobrá, zvuk super, funkce OK, celková spokojenost

Koupí tohoto televizoru doporučuji.

Varianta 55"
Vlarichard11. září 2025

Pěkný obraz.

Varianta 75"
jindrich.holec25. května 2025

To co jsem si vybral, to prodejna obstarala. Jsem spokojen.Konkurence mě odkázala ať se zeptám za tři týdny!