Recenze Salvador Dali Sunrise in Cadaques W EDT

Toaletní voda Salvador Dali Sunrise in Cadaquès je svěží, hřejivá, smyslná a nadčasová vůně, která vás vtáhne do surrealistického světa slavného umělce Salvadora Dalího. Konkrétně do Cadaquès, malebného městečka na severu španělského pobřeží Costa Brave. Malíř si zde pořídil dům a dnes tu má muzeum. Složení: Hlava - bergamot, mandarinka, elemi, růžový pepř Srdce - iris, jasmín, heliotrop,…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Salvador Dali Sunrise in Cadaques W EDT má rozdílné hodnocení podle individuálního vkusu – někteří uživatelé ji považují za příjemnou a květinově orientální, jiní za nevýraznou nebo nepříjemnou. Výdrž vůně je obecně krátká, což snižuje její praktičnost. Doporučuje se vyzkoušet před nákupem, aby vyhovovala osobnímu vkusu.

• Příjemná vůně pro některé uživatele
  • Hezký flakon
  • Květinově orientální charakter pro příznivce tohoto stylu
  • Krátká výdrž vůně
  • Pro některé uživatele nepříjemná vůně
  • Nevýrazná a nezajímavá vůně pro část recenzentů
  • Riziko nákupu bez předchozího vyzkoušení

Registrovaný uživatel18. května 2022

Příjemná vůně

Menší výdrž

Registrovaný uživatel14. května 2022

Hezká vůně na léto .

Nevydrží vonět dlouho .

Za ty peníze je dobrá .

Registrovaný uživatel31. března 2022

Hezký flakon, aspoň je to pěkná dekorace pro fandy Dalího. Hezký příběh kolem flakonu. Výdrž...ale váhám, zda to není spíš špatná vlastnost :D.

Vůně nevoní příjemně ani hned po nástřiku ani v žádné fázi svého vývoje na kůži.

Bez vyzkoušení na kůži není dobré kupovat ani takto levný parfém. Po nástřiku se objeví oblak vůně pryskyřice doplněný asi o nějaké citrusy, výsledkem je dojem, že je to nějaká levnější pánská voňavka, ale dejme tomu šanci:). Ale na kůži začne postupně hořce spíše páchnout, ale na jiném člověku to naopak může být třeba v pohodě a držet se blíž té počáteční fáze. Proto bohužel bez zkoušení je to dost risk. Výdrž je ale dobrá, i do dalšího dne. Mám ráda nesladké vůně, které neodpovídají dnešnímu sladkému spíše gurmetskému nebo svěžímu mainstreamu z parfumerií, ale přesto se mi parfém nelíbí :(. Budu muset půl roku až rok počkat a pak se parfémem zlít znova, třeba v lahvičce dozraje, ale moc šancí tomu nedávám.

Registrovaný uživatel27. března 2022

Objednala jsem naslepo. Znala jsem Sea and sun, Eau de rubylips, obě byly mě oblíbené. Sunrise mě překvapila v tom nejlepsim slova smyslu. Je strašně zvláštní. V žádném případě tuctova. Řekla bych až návyková. Objednávám už asi čtvrté balení pro mamku a pro sestru a pro sebe do zásoby.

Registrovaný uživatel22. ledna 2022

Koupila jsem na vyzkoušení a vůně mě mile překvapila, mám ráda květinově orientální vůně.

Registrovaný uživatel27. listopadu 2021

Krásná vůně

Varianta 30 ml
Registrovaný uživatel3. listopadu 2021

Ne moc výrazná vůně. Špatná volba. Každý má jiny styl vůně. Tato vůně je nevýrazná a nic rikajiciho.nekomu jinemu muze vyhovovat. Ja zvolila pro mě špatně.

Registrovaný uživatel21. července 2021

Cena, lákavý flakonek, můj oblíbený malíř.

Strašně smrdí.

Chtěla jsem vyzkoušet něco nového, ale nepovedlo se. :-( Tak máme doma holt dražší sprej na WC než obvykle.

Registrovaný uživatel5. února 2021

výdrž vůně max hodinu...