Příjemná vůně

Menší výdrž
Hezká vůně na léto .
Nevydrží vonět dlouho .
Za ty peníze je dobrá .
Hezký flakon, aspoň je to pěkná dekorace pro fandy Dalího.
Hezký příběh kolem flakonu.
Výdrž...ale váhám, zda to není spíš špatná vlastnost :D.
Vůně nevoní příjemně ani hned po nástřiku ani v žádné fázi svého vývoje na kůži.
Bez vyzkoušení na kůži není dobré kupovat ani takto levný parfém. Po nástřiku se objeví oblak vůně pryskyřice doplněný asi o nějaké citrusy, výsledkem je dojem, že je to nějaká levnější pánská voňavka, ale dejme tomu šanci:). Ale na kůži začne postupně hořce spíše páchnout, ale na jiném člověku to naopak může být třeba v pohodě a držet se blíž té počáteční fáze. Proto bohužel bez zkoušení je to dost risk. Výdrž je ale dobrá, i do dalšího dne. Mám ráda nesladké vůně, které neodpovídají dnešnímu sladkému spíše gurmetskému nebo svěžímu mainstreamu z parfumerií, ale přesto se mi parfém nelíbí :(. Budu muset půl roku až rok počkat a pak se parfémem zlít znova, třeba v lahvičce dozraje, ale moc šancí tomu nedávám.
Objednala jsem naslepo. Znala jsem Sea and sun, Eau de rubylips, obě byly mě oblíbené. Sunrise mě překvapila v tom nejlepsim slova smyslu. Je strašně zvláštní. V žádném případě tuctova. Řekla bych až návyková. Objednávám už asi čtvrté balení pro mamku a pro sestru a pro sebe do zásoby.
Koupila jsem na vyzkoušení a vůně mě mile překvapila, mám ráda květinově orientální vůně.
Krásná vůně
Ne moc výrazná vůně. Špatná volba. Každý má jiny styl vůně. Tato vůně je nevýrazná a nic rikajiciho.nekomu jinemu muze vyhovovat. Ja zvolila pro mě špatně.
Cena, lákavý flakonek, můj oblíbený malíř.
Strašně smrdí.
Chtěla jsem vyzkoušet něco nového, ale nepovedlo se. :-( Tak máme doma holt dražší sprej na WC než obvykle.
výdrž vůně max hodinu...