Termostat Recenze SALUS Controls 091FLV2

Recenze SALUS Controls 091FLV2

Termostat SALUS Controls 091FLV2 je programovatelný typ termostatu, který je určený k montáži na zeď. Tento model termostatu je ideální pro udržení komfortních podmínek v místnosti, díky možnosti nastavení týdenního harmonogramu. Termostat je vybaven inteligentním časovačem, který umožňuje nastavit až 9 různých programů. Díky tomu můžete naplánovat teplotu v místnosti podle svých potřeb a…

JN12. října 2025

Možná náhrada za termostat Euro 900 (podobný vzhled, podobné ovládání, bez nutnosti vrtat nové díry). Možná korekce snímané teploty (pouze v servisním režimu)

Čidlo teploty je skryté uvnitř a časem očekávám zanášení elektroniky uvnitř prachem žebrováním v zadní části. Chybí analogové přepínače (džampry) na základní nastavení přístroje (vše je nutné naprogramovat v servisním režimu a to opakovaně při každé výměně baterií) Vyšší odběr z baterií (ve srovnání s termostatem Euro 900)

Očekával jsem, že za 32 let (tak dlouho sloužil bez závad původní termostat) dojde k zachování jednoduchého ovládání a místo toho je ovládání složitější a navíc s vyšší energetickou náročností.

Registrovaný uživatel27. ledna 2025

Potřeboval jsem náhradní za starší porouchaný přístroj. Obsluhují ho starší senioři a tak jsem potřeboval přístroj se stejným systémem ovládání ( označení ovládacích prvků, rozložení zobrazení na displeji). Přístroj má navíc stejné rozměry uchycení jako předchozí, takže nebylo nutno nic vrtat a podobně.

Přístroj plně vyhovuje mým požadavkům jako náhrada za starý porouchaný.

mira.ruprecht2. ledna 2025

jednoduche ovladani , dobra cena ,deně

naznam

Registrovaný uživatel5. září 2024

nemá přepínač NC/NO pouze spínač NO

klarka.kolin9. března 2024

Po leta stejny model. Pri vymene stareho za novejsi neni potreba zdlouhave studovat manual

Po výměně batrií se vždy vymaží nastavené programy.

Pro nenarocne spotrebitele

vladimir.taborsky27. ledna 2024

Podsvícení, relativně jednoduché programování

Není možnost programovat na půlhodinu.

lucieorit26. prosince 2023

Uzasny obchod, ktery nam svou rychlosti zachranil Vanoce v teple, jeste jednou Velke diky Vam.

Registrovaný uživatel15. listopadu 2023

Funguje jak má, jak jsme od něj čekali.

Registrovaný uživatel19. února 2023

jednoduchý, cena

Registrovaný uživatel14. prosince 2022

Osvětlení

Registrovaný uživatel17. října 2022

Ovladatelnost,jednoduchos,presnost,lze zapojit bez baterii pokud jsou tri draty na zapojeni

Jen baterie pokud nejsou kvalitni

Registrovaný uživatel25. září 2022

jednoduchý

Registrovaný uživatel2. dubna 2022

Jednoduché nastavení a díky podsvícení dobře čitelný i bez brýlí :-)

Registrovaný uživatel8. března 2022

Podsvícený display

Možnost programovat jen po celých hodinách, nastavení teplot pouze - komfort, ekonomická nebo nezámrzná.

Registrovaný uživatel28. ledna 2022

jednoduché , přehledné programování

Registrovaný uživatel22. prosince 2021

Je to už druhý stejný přístroj, ten první jsem používal chvilku, bohužel při rekonstrukci domu se asi omylem polil vodou nebo maltou a nefunguje. Nastavení se mi zdálo jednoduché tak jsem objednal stejný. Zatím nezapojen.

Registrovaný uživatel1. prosince 2021

jednoduchy na nastaveni

uchyceni na zed je totalne nesmyslny i dve jednoduchy dirky by byli uzitecnejsi

Registrovaný uživatel22. října 2021

Plně funkční, široké spektrum nastavení, přehledný.