Recenze Salt & Stone Natural Deodorant Bergamont & Hinoki deostick 75 g

Salt & Stone Natural Deodorant Bergamot & Hinoki 75 g je přírodní tuhý deodorant určený pro každodenní použití. Tento deodorant je formulován tak, aby poskytoval 24hodinovou ochranu proti zápachu, a je vhodný i pro citlivou pokožku. Obsahuje přírodní složky jako extrakty z mořských řas, kyselinu hyaluronovou a probiotika, které pomáhají udržovat rovnováhu kožního mikrobiomu a zajišťují maximální…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Deodorant Salt & Stone Natural Bergamont & Hinoki má příjemnou vůni a přírodní složení, které ocení uživatelé hledající ekologickou alternativu. Někteří zákazníci však upozorňují na jeho krátkou výdrž, drolení a sklon k barvení oblečení. Pro ty, kteří nosí tmavé oblečení, může být produkt problematický. Doporučeno pro příležitostné použití nebo při opatrném nanášení.

• Příjemná a decentní vůně
  • Přírodní receptura
  • Dobře se nanáší
  • Hezký obal
  • Rychle ubývá
  • Drolí se a může barvit oblečení
  • Nevydrží celý den
  • Zanechává fleky na tmavém oblečení

lena021115. září 2026

Skvělé, top, doporučuji

smrzovaj10. července 2026

hezká vůně

naprosto nevhodné pro osoby, které nosí tmavé oblečení

za mě zklamání

šmejky6. října 2025

příjemná vůně

j.sebakova15. srpna 2025

Dobre se nanasi,hezky obal

Nevydrží cely den,v polovině dne jsem citila neprijemny zapach.

Uz bych nekoupila.

zuzana.brstakova10. srpna 2025

Vune pekna

Nevydrzi a dela fleky, bohuzel uz bych si ho nekoupila

AnduleBambule29. července 2025

Skvěle působí na zápach v podpaží. Lepší než běžný deodorant. Vůně je unisex a příjemně voní.

Drolí se a barví oblečení. Při nanesení stačí deodorant rozetřít rukou. Tím se zamezí drolení a barvení oblečení.

Zatím nejlepší deodorant, který jsem kdy vyzkoušela. Předtím jsem používala Oldspice, který je úplný prd. Tento deodorant sice barví oblečení a drolí se. Nicméně ho nanáším po obléknutí a nanesení na podpaží, kde ho následně i ručně rozmažu. Zabráním tak drolení a nebarví tolik oblečení. Pokud bych to měla stručně zhodnotit, určitě si další kus pořídím bez ohledu na cenu. Pokud váháte, za zkoušku nic nedáte a rozhodně nebudete litovat!!!

havlikmojmir18. května 2025

Decentni vune Prirodni receptura