Masážní přípravek Recenze Saloos Bio Rakytníkový olej 50 ml

Recenze Saloos Bio Rakytníkový olej 50 ml

Intenzivní protizánětlivé a regenerační účinky velmi příznivě působí při kožních potížích. Účinně napomáhá při hojení akné, ekzémů a lupénky. Vysoká koncentrace účinných látek z rakytníku řešetlákového je zárukou výrazných účinků tohoto olejového extraktu. Hodí se i pro péči o jemnou dětskou pokožku.

Zdenkare29. srpna 2025

Mam ráda tyto oleje

Registrovaný uživatel28. května 2024

vynikající na ekzemickou pokožku, jediná péče, která nám trvale udržuje problém pod kontrolou (užíváno v kombinaci s koupelovým olejem)

Registrovaný uživatel30. srpna 2023

Celkově olejiky od Saloos hodnotím kladně, vyzkoušela jsem jich řadu, používám např. ty na suchou pleť např. Arganový s granátovým jablkem, jasmínový, ylang, jojobovy, mandlový, konopný atd, ale konkrétně rakytníkový mě trochu zklamal.

Měla jsem doma zbytek rakytnikoveho oleje od jiné značky a ten byl nejen červenější a hustší, ale hlavně chutnal lépe. V tomto cítím něco nepříjemného. Je to třeba náhoda ale tento olej už nekoupím.

Zklamaní. Tento olej běžné používám. Od Saloos jsem koupila prvně a není to ono.

Registrovaný uživatel21. září 2022

Nadherne voni, krasne se roztira.

Muze trochu barvit.

Registrovaný uživatel11. září 2022

Tento produkt jsem si pořídila, protože mám velice suchou a problematickou kůži na rukách a obličeji. Používám ho už druhým rokem a jsem s ním velice spokojená. Promazávám si s ním kůži po každém opláchnutí a problémy mám minimálně. Velice doporučuji

Registrovaný uživatel17. srpna 2019

Koupila jsem pouze na doplnění objednávky. Ale velmi mě překvapil. Je skvělý ! Myslím , že opravdu regeneruje. Po 3 týdnech věčerního mazání ( stačí kapička) mám opravdu méně vrásek a pleť jemnější. Jinak než na obličej jsem zatím nezkoušela.

Registrovaný uživatel15. května 2019

Zahojí každou ranku.

Výborný pomocník v domácnosti na menší ranky.