Recenze Salomon X Ultra 4 GTX L41385400

Pánské boty Salomon X Ultra 4 GTX jsou ideální volbou pro náročnou turistiku, mají Gore-Tex nepromokavou membránu, skvělou odolnost, potřebnou oporu a stabilitu. Tato obuv Salomon má vnitřní vyjímatelnou OrthoLite stélku, která dlouhodobě tlumí nárazy, zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu a plísní, odvádí vlhkost a zajistí prodyšnost pro příjemné nošení. .

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Salomon X Ultra 4 GTX mají rozporuplné hodnocení – zatímco někteří chválí pohodlí a univerzálnost, jiní upozorňují na rychlé opotřebení podrážky, promokavost a lámání vrchní látky. Boty vyhovují pro běžné nošení, ale pro náročnější turistiku nebo dlouhodobé použití se ukazují jako méně odolné.

• Pohodlné a lehké
  • Dobře sedí na noze
  • Esteticky povedené
  • Kvalitní zpracování
  • Univerzální použití do každého počasí
  • Látka z vrchní strany se láme
  • Pata z měkčího materiálu způsobuje pocit zouvání
  • Podrážka se rychle opotřebovává
  • Promokavost i po impregnaci
  • Špičky bot žloutnou a mění odstín

Šimon Šticha12. září 2025

Pohodlná obuv Lehká

Promokavá, i po jakékoliv impregnaci Po 6 ti měsících prošoupané podrážky Po 8 měsících prošoupaný ohyb prstů nahoře Po 10 ti měsících roztržený oplet tkanice

Za 2900 kupované před 11 ti měsíci v Německu, znovu bych nekoupil, 1. Pohorky co mi nevydrželi aspoň 4 roky

Registrovaný uživatel22. září 2022

super pohodlne

Varianta 46
Registrovaný uživatel26. srpna 2022

Pravidelně Salomon GTX v této kategorii kupuji a spokojenost kdykoli během roku.

Tyto tlačili ze začátku z vnitřku nártu/klenby nad podrážkou. Proto o hvězdu méně. Ale již se srovnali řekl bych a spokojenost.

Jedny z nejlepších univerzálních bot do každého počasí.

Varianta 46
Petr D23. července 2022

Design

Svršek se láme a praská. Pata měkká. Nejhorší model co jsem měl

Už nikdy

Prekopova Anna8. července 2022

Lehké, pěkné, kvalitní

Pata.. byla jsem zvyklá na starší verzi této boty , která mi věrně sloužila 6 let (pravidelný běh , turistika ) . Tato verze bohužel má horní část paty udělanou z podstatně měkčího materiálu než část spodní a já mám pocit, že při každém kroku se mi bota z nohy zouvá. Navíc cítím ten přechod mezi 2 materiály. Starší verze mi seděla daleko lépe. Můj názor.

Daniel Kempa5. dubna 2022

Velice pohodlné, sedí na noze perfektně

Látka z vrchní strany se láme, ale co je nejhorší je, že špičky bot po pár měsících začnou žloutnout a mají úplně jiný odstín než vrchní bílá látka. Vypadá to hrozně.

Jaroslav Kolařík12. prosince 2021

Lehké

Velice špatná podrážka, po 300 km(cca 10 dní) bez vzorku, na delší túry se v nich chodit nedá.

Starší model byl výborný, tento nový model se za ty peníze nevyplatí kupovat.

Registrovaný uživatel22. srpna 2021

Perfektní, skvělé sedí na noze esteticky i prakticky

Varianta 46 2/3
Registrovaný uživatel7. června 2021

Lehké,hezké

Mačkají se,(lámou se ze zhora)

Registrovaný uživatel12. května 2021

Jsou to papuče

Jediný nedostatek. Snad cena, která by mohla být přijatelnější.

Kvalitní obuv pro všechny

Registrovaný uživatel22. dubna 2021