Sjezdové lyže Recenze Salomon S/Race Rush SL 2018/19 160 cm

Recenze Salomon S/Race Rush SL 2018/19 160 cm

Unisex sjezdové lyže Salomon S/Race Rush SL X12 TL. Technologie Edge Amplifier přenáší 100 % vaší energie přímo na hrany lyží, čehož výsledkem je bezkonkurenční přilnavost. Závodní jádro ze dřeva, závodní spodní hrana, dvě titanové výztuže a konstrukce bočních stěn ve tvaru sendviče dodávají při rychlé jízdě stabilitu a výkon. Kompaktní hrot v moderním designu s větší kontaktní délkou hrany…

1 recenze

Registrovaný uživatel1. února 2022

Výborné, skvěle točivé lyže i do delších oblouků. Koupil jsem je pro dceru (17 let). Měla stejné lyže 4 roky (vel. 140 cm) ale během pandemie jsme nelyžovali a dcera vyrostla o 15cm. Na hory jezdíme 5-6x za sezónu + jarní prázdniny dětí. Lyže mají celodřevěné jádro, tak že se "nevypráskají", dcera "snad" již neporoste a tak je bude mít na 10 i více let.

Protože mají lyže celodřevěné jádro, tak jsou težší na nošení, ale my jezdíme většinou až pod vlek.