Jen jsem testoval, zatím nejsou vedra - obrovská účinnost, teplota výstupního vzduchu při okolní teplotě 23°C je 5°C.
Velmi variabilní výstupní hadice.
Jednoduché ovládání (včetně dálkového).
Velmi dobrý podvozek - snadná manipulace v místnosti.
Měl jsem trochu obavy z odvedení horkého vzduchu do "komína" pro odtah digestoří v paneláku, ovšem funguje to bezchybně (možná i proto, že jsem v nejvyšším patře = malý sloupec vzduchu pro odtah - cca 3 metry + hadice).
Pokud máte tuto možnost, velmi doporučuji. Odtah do okna jsem nezkoušel, tato metoda se mi krajně nelíbí.
3 roky záruka při registraci na Kostečka.cz, nutno zaregistrovat do tří měsíců od koupě.
Slyšíte ji - vlastnost každé mobilní klimy - po srovnání s jinými, méně výkonnými klimatizacemi, je ovšem bezkonkurenčně nejtišší, i tento malý hluk bohatě kompenzuje brilantní chlazení.
Pokud nejede kompresor, ale jen ventilátor, což je většinou, tak jen lehce ševelí :-).
Nemá kontrolku funkce Swing - foukání vzduchu ze strany na stranu, takže se musíte podívat, jestli se lamely zrovna pohybují, nebo ne. Jinak byste si je mohli omylem místo zapnutí vypnout. Jiným způsobem stav této funkce prostě nezjistíte. Upozorňuji, že automatické pohyblivé lamely jsou jen ty vnitřní, vnějšími, které vidíte, regulujete směr nahoru/dolů pouze ručně.
Dlouho jsem vybíral, viděl desítky klimatizací na vlastní oči a tahle je nekompromisní vítěz. Jsem rád, že jsem nekoupil něco do 10 tis. (což byl původní záměr), protože tichou a účinnou jsem v té kategorii jednoduše nenašel. Na tomhle prostě nemá cenu šetřit, pak by mě to roky štvalo.