Pleťový krém Recenze SAIN Originální denní krém pro omlazení pleti s okurkou 75 ml

Recenze SAIN Originální denní krém pro omlazení pleti s okurkou 75 ml

Jemný denní anti-aging krém pro hloubkovou omlazující terapii vaší pleti s bioaktivním peptidem a hyaluronátem. Zajišťuje optimální zvláčnění a díky šetrnému složení padne všem typům pleti. Balení je 75 ml v porcelánovém kelímku Thun 1794 s víčkem z českého dubu a patentovaným uzávěrem. Denní krém s jedinečným složením pro okamžitou omlazující pleťovou péči obsahuje revoluční recepturu, která…

Registrovaný uživatel21. února 2025

Příjemná vůně i textura, mám velmi citlivou pleť a většina krémů mne pálí na tvářích, noční je ještě lepší - vytvoří velmi příjemný film, který přetrvá až do rána. Navíc SOS krém mi pomohl s popraskanými suchými místy na rukou - neuvěřitelně rychle se mi ranky zahojily. Zatím jsem nadšená.

sarka garlikova19. června 2024

Velmi příjemná textura, výborná hydratace. Pro mou velmi citlivou pleť denní i noční krém zcela ideální. Neteř trpí na atopický ekzém a i pro ni se osvědčil SOS krém.

Registrovaný uživatel23. července 2023

Krásně se roztirá a pěkně svěže voni. Je přijemný na obličeji.

Registrovaný uživatel27. února 2023

Omlazuje pleť, je velmi příjemný, netvoří mastný film. Je citlivý i k okolí očí. Krém používám každodenně.

Registrovaný uživatel18. února 2022

Jen samé klady,příjemný,vlhký,příjemně voní, pocitově mě vyhovuje na 100% a s tím vším jisto jistě příjde i omlazení, je komfortní.Zkrátka s radostí doporučuji .

Olga Košárková25. ledna 2022

Příjemný krém to ano, ale zázraky nečekejte.

Cena! Opravdu předražený výrobek. Za ty peníze získáte celou sadu korejské kosmetiky rovněž vysoké kvality.

Jednou mi stačilo.

Eva Tesárková13. ledna 2022

příjemný oživující

zásadní nedostatek v OBALu!! Kryci papirek pod drevenym vickem je zcela promaceny od kremu. Zrejme pri preprave do Zasilkovny byl kelimek v ruznych polohach, s cimz by mel VYROBCE pociitat. Nachazim kousky tohoto papiroveho krytu v kremu. Jsem znechucena! A tolik jsem se na ten skvely produkt tesila, koupla jsem denni i nocni SAIN Uz si ho nekoupim...za ty penize je to pro me tragicke. evate@seznam.cz