Kávovar Recenze Sage SES881BSS

Recenze Sage SES881BSS

Tento pákový kávovar od výrobce Sage je určen pro milovníky kávy, kteří ocení možnost přípravy různých druhů kávových nápojů z mleté i zrnkové kávy. Tento volně stojící kávovar v elegantním provedení se hodí do každé kuchyně. Kávovar je vybaven vestavěným mlýnkem, který umožňuje nastavení hrubosti mletí, což je ideální pro přípravu kávy přesně podle vašich představ. S kapacitou zásobníku na…

Registrovaný uživatel21. srpna 2025

Spokojenost ze vsech stran, ovladani jednoduche a navodne. Po 2 mesicich uzivani jsem spokojeny s kvalitou kavy, capuccina i latte. Jak rika klasik: "Dela to, co ma" :-) A dela to skvele.

pemerl8. června 2025

Příprava kávy je rychlá, automaticky vás to navádí co dělat vše super

Již 2x se mi kávovar sám od sebe vypnul při přípravě mléka

Celkově ale velká spokojenost káva je velmi chutná

krecmerova.monika12. dubna 2025

Srozumitelné ovládání Připraven k akci za 3s Robustnost Zatím jen spokojenost

Častější údržba odpadní vaničky

Varianta matně černý
k.hadacek18. března 2025

Funguje jak má, zatím vychytávám extrakci, jsem ve stádiu testování. Lepší chuť než z automatu De Longhi.

Větší spotřeba kávy. Ale s tím jsem počítal. Více kávy, více chuti.

trester.j13. března 2025

Integrovaný mlýnek s velkým rozsahem nastavení mletí.Tamper s vyhodnocením pěchování.Desing.

Automatické vypínání které nejde ovlivnit.Výdej vody a páry jen přes ikonu nápoje, což mohlo být samostatně.

ivan.valik19. ledna 2025

Slušný produkt za slušnú cenu. Manipulace s naváděním na displeji příjemná. Chvilku trvá, než objevíte “tu svou kávu a cestu k ní”, pak to jde jedna radost. Nelituji, že jsem koupil.