Hamburgery v naší zemi nemají zas tak dlouhou tradici, ale po revoluci se u nás toto jídlo stalo tak populární, že si ho rádi dopřejeme i v domácí formě. A to zvláště v letních měsících, kdy každý majitel zahrádky vytahuje ven svůj gril.
Vytvořit dokonalý karbanátek není záležitostí pouze typu masa a koření, ale také jeho tvaru. Ten je důležitý, aby se hamburger dokonale propekl.
Hamburgery v naší zemi nemají zas tak dlouhou tradici, ale po revoluci se u nás toto jídlo stalo tak populární, že si ho rádi dopřejeme i v domácí formě. A to zvláště v letních měsících, kdy každý majitel zahrádky vytahuje ven svůj gril.
Vytvořit dokonalý karbanátek není záležitostí pouze typu masa a koření, ale také jeho tvaru. Ten je důležitý, aby se hamburger dokonale propekl. Proto je dobré spolehnout se na lis na hamburgery, díky kterému se vám vždy podaří vytvořit dokonalý tvar během několika vteřin. Lis na hamburgery má průměr 11,5 cm. Snadno se čistí.