Recenze Sága jednoho století 3: Začátek nové éry - Carmen Kornová (2021, brožovaná)

Závěrečným dílem, navazujícím na předchozí Dcery nové doby a Konec starých časů, vrcholí trilogie Sága jednoho století. S hlavními hrdinkami se setkáváme v poslední třetině 20. století, kdy do jejich životů vstupují teroristické útoky Frakce Rudé armády, epidemie nemoci AIDS, sjednocení Německa, díky němuž se opět shledávají rozdělené rodiny, i další politické události končícího století.…

Registrovaný uživatel20. prosince 2021

Tento produkt jsem si vybrala, protože jsem četla předchozí díly. Musím říci, že všechny tři díly byly skvělé a dokumentující dobu celého 20. století v Německu.

Občas jsem se ztrácela ve všech jménech této trilogie.

velmi čtivá sága.

Registrovaný uživatel22. září 2021

Třetí díl napínavé historie přátelství čtyř kamarádek přes dvě světové války až k r. 1989 - bourání zdi a spojení obou částí rozdělenébo Německa.

zápory nejsou

Registrovaný uživatel18. srpna 2021

Knihu jsem přečetla jako pokračování předešlých dvou dílů. Líbila se mi.

Registrovaný uživatel1. srpna 2021

3. díl a já malém pocit že čtu o rodině a jejich přátelích které velmi dobře už znám. Moc příjemné počtení.

Registrovaný uživatel30. července 2021

Velmi čtivé