Vložka do bot Recenze S+V podpatěnky pro patní ostruhu

Recenze S+V podpatěnky pro patní ostruhu

Na patní kosti v místě úponu vazů zpevňujících podélnou klenbu nožní vzniká při opakovaném dráždění patní ostruha. Tento bolestivý výrůstek je třeba omezit a chránit před tlakem vznikajícím při došlápnutí.

Registrovaný uživatel8. června 2025

tento typ používám už delší dobu, drží i v pantoflích, jsem spokojená

Iveta24. dubna 2025

Vynikající jak vždy, pomáhá od bolesti paty. Doporučeno ortopedem. Rychlé dodání.

Doporučuji k nákupům.

Martin16. prosince 2024

výboně pasují do každých bot za předpokladu dobře zvolené velikosti. Jsou lehké a neovlivní hmotnost obuvi jako těžký "gel". Pomáhají když kotník naráží na výztuhu paty v botě . Jsou vhodné hlavně pro neutrální došlap.

Zakoupeno opakovaně vše OK.

len.til.ka8. června 2024

Nejlepší ze všech které jsem zkusila

Registrovaný uživatel11. října 2021

při došlapu mírní bolest paty.

doporučuji při bolesti paty spojené s patní ostruhou, lépe se došlapuje a tolik to nebolí.

dybova.olga26. června 2020

Na ostruhu dost tvrdé. Asi budou dobré na prevenci a zpříjemnění chůze, na ostruhu v akutním stavu ale nepomáhají. To chce silikon.

Registrovaný uživatel2. srpna 2019

Příliš patě neodlehčí, materiál není měkký ani pružný, ale výborně drží, takže do sandálů jsou fajn. Kdo má ostruhu, nadšený nebude, ale jako prevence nebo jen zvýšení podpatku jsou dostačující.