Koupelový olej Recenze RYOR Ryoherba hydrofilní olej pro koupel a sprchu 200 ml

Recenze RYOR Ryoherba hydrofilní olej pro koupel a sprchu 200 ml

Je směsí olejů s účinky aromaterapeutických látek z levandule a meduňky. Olej vytváří při styku s vodou bílou mléčnou emulzi, která pokožku citlivě čistí a zároveň zvláčňuje. Tento systém nepoškozuje ochranný kožní film. Do koupele se dávkuje množství 1-2 polévkové lžíce podle množství vody, při sprchování se nanáší několik kapek přímo na zvlhčenou pokožku.

Sylva23. listopadu 2025

Těžké hodnotit, když to bude dárek a já nevím... tak jsem si aspoň přičichla, ty jo, hodně silná vůně levandule :-D Ale když se pak dá na tělo jen pár kapek, asi to bude v pohodě. Myslím si, že se pak třeba bude mamince líp spát... Dávám hvězdičky 3, tak nějak zlatou střední cestu, protože opravdu nevím... Značka je určitě fajn. Cena vyšší.

dra.berankova27. října 2025

Vůně vydrží

vnocar25. října 2025

Ano je velmi příjemný a krásně voňavý

Myslím že moje pokožka byla hydratovaná a spokojená

Registrovaný uživatel22. listopadu 2024

zatím nevyzkoušeno

zdenka.pultrova9. dubna 2024

Ryor olej pro koupel a sprchu používám pravidelně již opravdu hodně let a jsem s ním skutečně maximálně spokojená

Registrovaný uživatel18. září 2022

mám ho poprvé a jsem velmi spokojená. Je příjemný

Registrovaný uživatel22. ledna 2022

Mám s ním dlouholetou zkušenost a nikdy nezklamal...

Registrovaný uživatel14. listopadu 2020

Promastí pokožku a nemusím se následně po koupeli mazat.

Miluji ho!