Vodivý gel Recenze Ryor Professional Skin Care Body Form Vodivý gel 250 ml

Recenze Ryor Professional Skin Care Body Form Vodivý gel 250 ml

RYOR Vodivý gel 250 ml. VO ceny po registraci. Základní vodivý kontaktní gel pro kosmetické ultrazvukové ošetření. Tento vodivý kontaktní gel zaručí pronikání ultrazvukových vln do pokožky.

krisfar1. ledna 2025

Zboží přišlo rozbité!

jaroslavaberanova20. února 2024

Kupuji pravidelně již cca 5let. Kupuji celou sadu. (čistící gel, zvlhčovač, vypínací sérum 2 pod žehličku a gel).

Registrovaný uživatel25. května 2023

tento produkt je doporučený pro masážní přístroj obličeje ,jiný typ vodivých gelů není

Registrovaný uživatel8. února 2023

Používám opakovaně a jsem spokojená.

Registrovaný uživatel28. dubna 2022

Nejlepší. Miluju.

renata1. srpna 2020

Potřebovala jsem něco pro používání přístroje Zapper. Tento gel zcela splňuje podmínky. Je skvěle vodivý, přitom bez vůně či zápachu. Není drahý, V tubě je ho poměrně hodně, vydrží dlouho a stačí ho nanést opravdu málo.

Tento gel jednoznačně doporučuji. Potřebovala jsem něco pro používání přístroje Zapper. Zcela splňuje podmínky. Je skvěle vodivý, přitom bez vůně či zápachu. Není drahý, V tubě je ho poměrně hodně, vydrží dlouho a stačí ho nanést opravdu málo.

Registrovaný uživatel3. května 2020

cena - výkon super