Perfektní. Krásný desing.

Perfektní. Krásný desing.
velmi hezky vzhled
Splnil očekávání. Při odebrání konvice během přípravy neprokapává, jako jeden z mála. Poměrně tichý chod, nádherný design.
Jen mě mrzí že nedodáváte k němu aspoň pár filtru jako startovací balíček
Zajímavé provedení
Na internetu je s filtrem ale produkt se prodává bez filtru, vypíná se a nehreje kávu dlouho, ručičky a čas nefunguje
Celkově průměrný přístroj za celkem vysokou cenu
Krásný dizajn
Trochu pomalý
Jinak ok
normální
Jednoznačně velmi jednoduchý přístroj. Ale to je na tom právě skvělé. Jeden vypínač a to je vše. Jsem z tohoto překapávače nadšený.
Jediná zcela zbytečná věc je jakýsi ukazatel. Mimochodem nefunguje :-(
Vhodné pro lidi kteří chtějí prostě jen nasypat kávu, nalít vodu a zapnout vypínač.
Moc krásný vzhled mám doma varnou konvici a teď se těším na kávovar koupeno jako vánoční dárek
Retro design.
Nepohodlné vyjímaní konvice.
Spokojenost.jen by mohla být lépe umístěna odměrka.
Protože mám novou retro lednici v červené bvarvě. A od značky Russell Hobbs používám varnou konvici již 28 let. V té době to byla nejdražší konvice kterou jsem vAbu Dhabi viděla a koupila, od té doby ji denně používáme. Proto tato značka, mám ji prověřenou.
Moc pěkný kousek do kuchyně.Dobrá káva.Jednoduchá údržba.
Ručička na ukazateli se ani nepohne.Neukazuje nic.Zřejmě jen na ozdobu.