Rychlovarná konvice Recenze Russell Hobbs 20460-70

Recenze Russell Hobbs 20460-70

Snídaňová kolekce Buckingham je nabitá moderními funkcemi a nejnovějšími technologiemi. Každý kousek má elegantní povrch z matné nerezové oceli a je opatřen modrým světlem, které se zapne, když se produkt používá. Vše je navrženo tak, abyste věděli, kdy je správná teplota pro váš čaj, topinku nebo kávu. Elegantní a moderní konvice Buckingham má funkci tichého vaření, které je až o 75 % tišší než…

Registrovaný uživatel3. února 2023

tichá pohodlné otevírání čidlo teploty reaguje okamžitě (některé konvice ihned po dovaření musí chvíli chladnout, než přestanou vypínat, i když byla znova dolitá studená voda) není z plastu

mám dvě (na 2 různých místech) a pořídil bych si ji i potřetí :) vyhovuje mi zapínání pod držadlem a otevírací tlačítko na rukojeti a modré osvětlení taky dobrý

Registrovaný uživatel12. prosince 2021

rychlost uvaření vody objem konvice modré podsvícení

povrch citlivý na otisky není zase tak tichá jak jsem očekával

Zase tak tichá není a asi záleží na množství vody v konvici ale jinak rychlost uvaření vody je celkem slušná a celkově bych konvici hodnotil na slušné tři hvězdy je to prostě slušný průměr a myslím že kdyby měla dvě vnitřní stěny tak by tichá byla.

Registrovaný uživatel17. srpna 2021

Konvice je vzhledově hezká, dělá co má, po technické stránce naprostá spokojenost.

Na nerez. povrchu konvice je úplně všechno vidět. O otisku prstu po tu nejmenší kapku vody. Utření vlhkou útěrkou_ještě větší hrůza. Suchou, se skvrny neodstraní. Používám odctovou vodu na vhlkém jemném hadříku. Ale nehodlám být jejím otrokem.

Smíšené pocity_50% procentní spokojenost_konvici s tímto tak náchylným povrchem na skvrny i od měkké vody, bych si již nekoupil

Registrovaný uživatel17. srpna 2021

Opravdu tichá. Dětem se líbí podsvícení.

V tomto případě inzerce nelhala.

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

Vaří opravdu bleskově i větší množství vody. Pěkný design. Horní krytka je velmi lehká a mechanismus je jednoduchý. Technologie tzv. Tichého vaření - pokud funguje, to hlučnost opravdu poznat. Modré podsvícení je příjemné a neagresivní.

Technologie tzv. Tichého vaření - nevím, buď jsem nepřišel na to, jak to funguje, nebo to prostě funguje zcela nahodile (nebo v určitém úhlu, množství vody atp.), v návodu není ani slovo. Pokud není aktivní, standardní hlučnost. Odměrky uvnitř na počet šálků jsou rychle zapomenutelná zbytečnost.

Konvice byla vybrána cíleně jako jedna z tišších za stále relativně rozumné peníze. Lehká, velká, velmi rychlá a pokud funguje tiché vaření, tak i tichá. Konvice vypadá opravdu kvalitně. A prozatím se tak i jeví. Převládá velká spokojenost narozdíl od přechozí konvice od české značky, která sice stála o třetinu méně, ale kvalitou byla hodně (jako hodně) pozadu a odešla po 3 měsících (prasklo lepení kolem dna)

Registrovaný uživatel11. ledna 2021

Používáme ji denně. Je rychlá.

Není tak tichá, jak bylo uvedeno v předešlém hodnocení.

Jinak je určitě lepší, než konvice, co jsme měli před tím.

Registrovaný uživatel9. ledna 2021

Měla to být nejtižší rychlovarná konvice na našem trhu, ale sklamala, hučí takřka stejně.

Měla být ticháá, ale hučí stejně.