Zahraniční hudba Recenze Rumours - Fleetwood Mac [CD] (35th Anniversary Edition)

Recenze Rumours - Fleetwood Mac [CD] (35th Anniversary Edition)

Rumours je jedenácté studiové album britsko-americké rockové skupiny Fleetwood Mac, vydané 4. února 1977 u vydavatelství Warner Bros. Records. Společně se skupinou jej produkovali Richard Dashut a Ken Caillat, kteří s ní spolupracovali i v následujících letech.

zdenekhavr3. května 2024

Mám je rád a není to moje první deska od nich

scor15. února 2024

Super,preto som ho kupil

Registrovaný uživatel31. prosince 2021

Klasika

Registrovaný uživatel6. prosince 2021

Bližší informace k edici, datum vydání cd, remaster….

Registrovaný uživatel27. května 2021

Výborná hudba

Registrovaný uživatel14. dubna 2021

Znal jsem to album. Měl jsem ho na vinylu a syn mě ho někam zakutálel. Vynikající hudebníci, skladatelé, interpreti. Nejlepší seskupení mužů a žen, které znám. Jednoduché, ale dokonale podané rockové písně a balady. Vokály v absolutně sladěném akordu geniálních pěveckých hvězd Zkrátka Top. Produkt používám vždy, když na něj dostanu chuť. Připomene mi vždy má mladá léta. I po těch letech album neztratilo vůbec nic ze svého kouzla.

Jediný zápor je že nikdy nepřijeli do Česka

Za ty peníze, co mě toto CD stálo? Je v podstatě zadarmo. Dík! MD Doporučil bych od nich ještě dvojalbum ,,Tusk"

Registrovaný uživatel9. dubna 2021

jsem fanda téhle kapely vyrovnanost celého alba podle nálady