lovecký nůž Recenze Ruike Jager F118

Recenze Ruike Jager F118

Nůž Jager od značky Ruike vyniká velkou a širokou pevnou čepelí a plnou střenkou. Díky strukturovanému povrchu střenky z materiálu G10 nůž skvěle sedí v ruce. Je to ideální pomocník do tvrdých a náročných podmínek. Součástí balení je pevné pouzdro na opasek.

petrsafi0016. července 2025

Precizně zpracovaný nůž.

matej.lachman24. února 2025

Vynikající nůž, snad není možné sehnat lepší za tuhle cenu, skvěle drží ostří, dobře se brousí. velice robustní, skvěle padne do ruky je nádherný, otočný klips na pouzdru

pouzdro přišlo s volnými šroubky, po dotažení funguje bezvadně

Jsem přesvědčen, že za tyhle peníze není možné koupit jiný nůž, který by se tomuto mohl rovnat.

nov1jan20. června 2024

Vsestranny nuz

Tadne

Ondrej.cech17. dubna 2024

*poměr cena a výkon - jedna z nejlepších ocelí Sandvik 14C28N, navíc stonewash úprava *skvělý a jistý úchop *otočné pouzdro

ivodytrych20. března 2024

Výborný nůž se skvělým úchopem, příjemně nastavitelné pouzdro.

Václav12. března 2024

Dokonalé tovární zpracování, nenašel jsem žádný nedostatek, velmi dobrá ocel, rukojeť je perfektně tvarově vyrobená, materiál rukojeti je trvanlivý a i příjemný do ruky. Tvar velikost a šířka čepele je naprosto ideální. Nůž je pro většinu prací velmi obratný.

nůž v pouzdře sice drží pevně, ale po zasunutí se nepatrně viklá. Možná to půjde dotáhnout šroubkem v kydexu u ústí pouzdra.

jsem s nožem velmi spokojen

Registrovaný uživatel18. února 2024

kvalita provedení,výborné materialy

velmi dobrý nůž za příznivou cenu

Martin7. února 2024

Robustní survival nůž se super dobrým pouzdrem.

Komplet nože a pouzdra je na můj vkus sice v poněkud ve výši hmotnostní kategorii, ale obojí vypadá fakt nezničitelně, takže vyšší váhu beru.

cecholdrich23. ledna 2024

Přesvědčily mne kladné recenze, které nelhaly. Perfektní materiály, perfektní zpracování. Pro někoho, kdo neřeší viditelné nošení, nejlepší přítel pro každý den.

v.fox19. ledna 2024

Velmi kvalitní nůž do přírody i na běžné užívání.

mizay19. ledna 2024

Tvar, ručka, perfektně ostrý, otočné pouzdro, cena.

Nehledal jsem.

Tvar ostří, ručka, perfektně ostrý, otočné pouzdro, cena.

Registrovaný uživatel20. září 2023

Vybral som si podla videí,testov na internete.Je to veľmi praktický nôž,splňa moje očakávania a požiadavky.Nôž nosím pri sebe,pri práci v prírode.

Nôž odporúčam,za tú cenu dostanete kvalitu.

Registrovaný uživatel10. července 2023

Very good value for money Comfortable handle Good balance Nice sheath

The stock might be a bit too thick for food prepping, but still acceptable.

Exceptional value for money. Good camping knife with appropriate geometry for any task.

Registrovaný uživatel24. května 2023

Very good.

Registrovaný uživatel17. srpna 2022

Poměr cena/ výkon Dobré materiály Kvalita zpracován8

Registrovaný uživatel25. června 2022

Velmi odolný a spolehlivý nůž.

Registrovaný uživatel28. června 2021

Vyvážení Dva otvory Zpracování Variabilní pouzdro, dobře drží Plochý výbrus, slušně nabroušen z výroby, holí

Lehce nepravidelná fazeta ale to už jsem hnidopich. první broušení si jistě každý doladí ;) Z výroby jde z pouzdra na klik ale lehce. Já osobně jsem vyndal šroubek který svírá záštitu a přibrousil tu rozpěrku. takže tet lze seřídit sevření šroubováčkem dle potřeby.

Registrovaný uživatel26. dubna 2021

Velmi dobré zpracování, Dobře se drží v ruce . Nůž přijde opravdu pěkně nabroušený , umožnění rychlé změny polohy nože na opasku

Měl jsem povolené šrouby na pouzdru. Nůž nedržel v pouzdru

S nožem se dobře pracuje. Po dotáhnutí šroubků na pouzdru nůž drží perfektně v pouzdře. Mohu jen doporučit

Registrovaný uživatel3. února 2021

Kus poctivého nože, kvalitní materiály.

Pouzdro promyšlené, ale jeho materiál (patrně ABS) je mínusem. Po několika vytaženích nůž z pouzdra vypadává. Chce to kydex.

Až na materiál pouzdra super .

Erik Botta28. července 2020

Perfektně se drží Široká čepel s vysokým vybrusem skvělá na potraviny Kvalitní ocel

Spíš pro střední a menší ruku... Naštěstí mám Pouzdro z ABS plastu... Kydex bych připlatil ale nechá se udělat

Za tu cenu skvělý nůž