Milena
11. února 2025
Pěkná audiokniha Rudyho Linky - ocenila jsem autorův nadhled a zkušenosti ze světa i lidskost.
Určitě doporučuji, ukazuje, co člověk může dokázat, když jde za tím, co si opravdu přeje, má odvahu a vytrvalost.
![Recenze Rudy Linka: Na cestě domů… vždycky - Rudy Linka [CDmp3] Recenze Rudy Linka: Na cestě domů… vždycky - Rudy Linka [CDmp3]](https://d25-a.sdn.cz/d_25/c_img_gT_1/wVVBAqj.jpeg?fl=res%2C350%2C350%2C1%2Cfff%7Cwebp%2C80)
Příjemné poslouchání - úžasný člověk pozná. Linka
Skvěle napsané (kniha) a hlavně autorem namluvené (CDmp3)! Velice zábavnou a zároveň poutavou formou. Životní příběh napsaný s nadhledem a přesnou dávkou humoru i serióznosti. Poučné, zábavné i k zamyšlení. Poslouchám vlastně stále dokola. Děkuji. Jen víc takových počinů. Knižních i audio.
Boží