krásná kniha , potěší na duši
jen samé +++

krásná kniha , potěší na duši
jen samé +++
Hodně fotografií. Dopisy pana Hrušínského např. s. Kočímu. Reakce s. Kočího.
Fotografie špatně uspořádané. Preferování autora - Jana Hrušínského. Velmi málo textu. Navíc většinou převzatý z jiných publikací.
Dárek pro prababicku. Je z ni nadšena. I mě se kniha moc líbila. Spousta fotek. Pěkně rozděleno na období. Člověk vzpomínal. Jeho filmy má člověk moc rad.
Krasne zpracování
3/4 knihy jsou jen fotky a obrázky
Vypadá to dobře
Teprve se do toho dám
Skvělá kniha
Manželka je velice spokojená.
Méně by možná bylo více.
Hezký dárek k vánocům.
Celkové zpracování knihy na kvalitním papíře, příjemně se čte, čtenář se dozví mnoho zajímavých informací.
Velmi krásná zpracovaná bible plná fotografií a zajímavých informací, která pojednává nejen o filmovém i divadelním, ale také hlavně o pestrém osobním životě jednoho z nejlepších českých herců, který by se v roce 2020 dožil 100 let. Jde vidět, že na knize pracoval Rudolfův syn - vložil do toho srdce. Tato kniha by neměla chybět v knihovně nikoho, kdo měl Rudolfa Hrušínského alespoň trochu rád.
Skvělá kniha, obrázky. Stáhl jsem si všechny filmy pana Hrušínského. A postupně je sleduju a došel jsem k závěru, že je to nejlepší herec 20. století a nechám si ho vytetovat na nohu příští.
Děkuji za napsání této knihy.
Výborné skvělé.
Kniha je úžasné zpracovaná