Recenze Rozteklé hodiny 11,5 x 18 cm stříbrné/bílé

Tyto hodiny mají netradiční tvar, vypadají, jako kdyby se roztékaly, nebo jako kdyby je přejelo auto. Hodiny budou svým netradičním designem zkrášlovat zdi domácnosti. Rozteklé hodiny jsou originální dárek do domácnosti. Napájí se pomocí 1x AA baterie (není součástí balení).

25. srpna 2026

Zajímava a neotřelá dekorace.

Registrovaný uživatel17. července 2023

zajímavý a přitažlivý výrobek,dobrý nápad

výrobek lze zavěsit pouze na skřínky tak,aby spodní část měla oporu po jeho zavěšení.Jinak při zavěšení na poličku je poloha labilní,poněvadž oporu nemá žádnou Jinak určitě lepší provedení je s arabskými číslicemi.Ručičky jsou s římskými číslicemi,řekl bych, nějak na "štíru",v některých polohách s nimi i splývají

jsem trochu zklamán

Registrovaný uživatel9. prosince 2022

vzhled,cena

mohly být o něco větší

celkově velmi plus

Registrovaný uživatel3. prosince 2022

Vhodný dárek.

Registrovaný uživatel8. září 2022

Hodiny jsem koupil opakovaně, tedy celkem 4 s odstupem cca 10 dní. Na to, že je vyrobili PRCínkové ( Made in PRC - People Republic of China), jdou docela přesně. Po vytmelení ciferníku transparentním Mamutem a zalepení páskou přes prostor pro baterii zkusím umístění i v exteriéru.

Slabě tikají hlubokým příjemným tónem. Pro někoho zápor, pro mě ne.

Doporučil bych pro obdivovatele S. Daliho a ostatním, kteří hledají nezvyklé tvary. Za cenu 2 krabiček cigaret / 1 hodiny (r. 2022) jsem si větší radost udělat nemohl.