Velice zajímavé a fundované.

Velice zajímavé a fundované.
Skvělý popis aktuálního stavu společnosti v US. Pro nás, kteří tam nežijí je to velmi cenné rozšíření povědomí o společenském klimatu zejména s ohledem na rozmáhající se podporu Donalda Trumpa.
Po přečtení publikace lépe rozumím výsledkům amerických voleb a dopadům na chování některých našich politiků....
Zajímavě, živě napsáno.
Některým tématům věnuje příliš mnoho pozornosti ( Donald Trump).
Rozhodně doporučuji.
Vrlmi zajímavý čtivý pohled do zákulisí práce zahraničního zpravodaje, neotřelý a nestranný pohled na USA
Čte se to jednim dechem.
Uvital bych opet od pana Řeznicka dalsi vydanou knihu.
Zajímavé čtení reportéra , který měl možnost pět let vnímat Ameriku jaká je.
Nevím , jestli bude druhý díl ? :)
Chovám úctu a respekt k autorovi .
prostě brilantní
Výběr témat
Styl psaní
Reflexe
Knihu velmi doporučuji
Čtivé a hlavně zajímavé čtení,od kterého se nechce odejít.moc se mi kniha líbila a odhalila práci televizního reportéra.
Dobře se čte.
Zajímavé a aktuální postřehy.
Velice pěkné, dobře popsané, vysvětleny různé věci týkající se celkově USA.Kniha je určena lidem, kteří se zajímají o dění ve světě a také znají nějaké souvislosti.
Velmi zajímavá a poučná kniha.
Knížka je vynikající, všem vřele doporučuji.
Mohla by být delší:).
Martin je profesionál, knihu napsal skvěle - je velmi čtivá, zábavná. Mockrát jsem se v ní v několika momentech našla a nejednou mě zahřála u srdce.