Časově náročnější je postel na montáž.
Po změně dopravní firmy by to šlo.

Časově náročnější je postel na montáž.
Po změně dopravní firmy by to šlo.
Pohodlná.
pěkný design
popis montáže neúplný a částečně chybný
některé díly nekvalitně vyrobeny
horší kopie IKEA
Kvalitní, stabilní a dobře zpracovaná postel, zbroušené hrany, bezpečné pro děti, příjemné na dotyk, hezká struktura dřeva.
Nízký šuplík, je však dán výškou postele, nevhodný pro vyšší polštáře apod.
Krásný bílý nátěr, obalový materiál, kompletní příslušenství k sestavení, nic v balení nechybělo, šroubky na počet přesně. Postel po sestavení pevná a bytelná. Určitě doporučuji.
Kromě dosti měkkého dřeva (u upevňování šroubů a vrutů se musel dávat velký pozor na sílu, aby dřevo okolo nepopraskalo, což se nám na pár místech stalo), tak teda návod k sestavení za trest. Manžel špačkoval, že ten, kdo jej tvořil, tu postel asi nikdy neviděl ani z dálky. Podle návodu měla být postel sestavená za 1,5 hodiny, čemuž jsme se dlouho a hodně smáli. Návod opravdu není úplně jasný, chybí doplňující obrázky, jak daný detail zapadá do celku. Oříškem bylo hlavně jak přibít rošt tak, aby byl funkční. Kdyby to bylo podle návodu, tak by polovina prkýnek přivrtaná nebyla a rošt by vrzal nebo se hýbal. Konkrétně tato část je velký slabina.
I přesto je postel pěkná, zatím drží jak má - máme ji dva dny a spalo se na ní zatím jednou. Takže úplně recenzi použitelnosti dát nemohu.
Obecně je rozkládací postel dobrý produkt.
cisty a elegantni styl
Vrzajici drevene rosty, ktere se museji pritlouct.
Sukovite, lamajicic se.