Sada nádobí Recenze Royalty Line RL-ES2014M 14 ks

Recenze Royalty Line RL-ES2014M 14 ks

Sada hrnců Royalty Line RL-ES2014M s mramorovým povrchem a Click systémem pro snadné odejmutí a nacvaknutí rukojetí je velmi všestranná. Rukojeti pánve lze odejmout a opět nacvaknout prostým stisknutím jednoho tlačítka. Pokrm lze tedy připravit na sporáku a dokončit v troubě. I další hrnce jsou vybaveny silikonovými nástavci na kovová madla, takže i tyto hrnce lze po jejich odejmutí vložit do…

jarmila weissová6. srpna 2024

Krásná barva

Dno hrnců se odlupuje, Nechci jíst odlupující se nástřik.

Koupili jsme krásné hrnce , měly být kvalitní, švýcarské kvality. Nestalo se tak . Firma Royalty Line vyrábí šmejdy. Nejhorší je, že jsme sadu hrnců koupili jako super dárek i synovi. Ani nám nechtěl říct, že všechny ty krásné hrnce jsou už na vyhození, protože všem se odlupuje dno ! A pro zasmání nebo k vzteku, z jejich webové stránky uvádím : O nás :Proto vyhlašujeme konec polotovarům a šuntům. Objevte s Royalty Line radost z vaření! S ROYALTY LINE JE RADOST BÝT V KUCHYNI Vaření s prémiovými kuchyňskými potřebami Royalty Line je zcela nový zážitek. A to hlavně díky materiálům, ze kterých jsou produkty vyrobeny, a znamenité kvalitě zpracování, která přispívá k vysoké životnosti každého kusu.

Veronika Vejvodová10. ledna 2022

Vzhled ale to je tak vše

po 5 měsícich se začal loupat udajný mramorový povrch.A to jesm vařila pouze s vařečkama na teflonový povrch.Click systém při třetím přehození na jiný hrnec praskl a na plynový sporák nedoporučuji vůbec žáru vzdorná rukojeť se roztavila a začala hořet.

Nejhorší hrnce vůbec.Jestli nevaříte a chcete je jen na výstavu jsou ideální.

Varianta modrá
Registrovaný uživatel3. ledna 2022

Protože ho potřebuji

Varianta modrá
Registrovaný uživatel18. června 2021

Kvalitní sada na nádobí. Za odnímatelné úchyty palec nahoru.

Varianta fialová
Registrovaný uživatel22. dubna 2021

Výborně se v hrnci h vaří

Jeden hrnec má uvnitř rýhu

Varianta růžová