Sada nádobí Recenze Royalty Line RL-ES1014M Burgundy

Recenze Royalty Line RL-ES1014M Burgundy

14dílná sada hrnců Royalty Line RL-ES1014M s mramorovým povrchem obsahuje vše, co při každodenním vaření nejvíce upotřebíte. Mramorové hrnce s odnímatelnými silikonovými madly lze vložit i do trouby. Jednoduchým otočením a povolením šroubu (bez šroubováku) lze odejmout i rukojeť pánve, a i pánev můžete vložit do trouby.

Registrovaný uživatel19. dubna 2023

Jidlo se nepripalovalo, ale jen do doby, nez se brzo zacal odlupovat povrch.

Zakoupeno ve stejnou dobu se svagrovou, po pul roce uzivani se nam obema zacal vnitrek odlupovat. Podotykam, ze jsem v hrncich varila jen o vikendech a navic jsem pouzivala i jine hrnce, takze zas tak vytizene nebyly a i presto se hned objevily vady. Zakoupena i sada nozu, jeden se brzy zlomil, kdyz jsem krajela obycejne jabko, u ostatnich se zacala odlupovat barva na rukojeti. Ja i svagrova jsme reklamovaly do neceleho roku od zakoupeni, obe bez uspechu. Postupne jsem zacla hrnce vyhazovat, abych nenachazela odlupnuty povrch v jidle. Z duvodu stehovani jsem hrnce zacla pouzivat pote i na indukci a maji velmi spatnou vodivost oproti jinym hrncum, takze se v nich varilo vse mnohem delsi dobu. Madla k nicemu, musite pouzit gumove nasady, ktera zklouzavaji.

Nedoporucuji ja ani svagrova. Velmi nekvalitni vyrobek. Shodly jsme se, ze to byly zbytecne vyhozene penize, "nejdrazsi" hrnce, co jsem mela, protoze jsem si musela koupit brzo nove. S reklamaci neporidite.

Registrovaný uživatel26. března 2023

Nejhorší hrnce jaké jsem zažila. Super že jsou na indukci ale už Vám nikdo neřekne že na ní nehřejí jak mají, tudíž oproti jiným hrncum vaříte i blbou vodu 3x déle.... A ještě velké mínus za madla o která se spalite, nerada je používám a za velice krátkou dobu mají i velmi zničeny povrch a to je používám opravdu sporadicky...

Nekupovat.

Registrovaný uživatel18. dubna 2022

Po půl roce vaření se odlupuje vnitřní vrstva povrchu, absolutně nekvalitní nádobí, něco takového jsem ještě neviděla. Povrch snad potažený nějakou fólií? To si snad děláte srandu...

S něčím takovým běžte do háje a to to ještě říkám slušně.

Registrovaný uživatel29. prosince 2021

líbil se mi vzhledem a i vlastnostma ,nepřipaluje se jídlo na dno ,lehce se omyje a nádobí používám každý den

shrnul bych to takto ,zakoupil jsem ho i dceři která v něm u mě vařila a dala mi typ na vánoční dárek

Registrovaný uživatel28. prosince 2021

Kvalitní, pěkné

Registrovaný uživatel8. listopadu 2021

Nemohu zatím nic hodnotit zboží mám jako vánoční dárek

Registrovaný uživatel7. listopadu 2021

Líbil se mi vzhledem a ze uchýty jsou jednolite s hrnci,nejsou nytovane... vnitřní úprava .....udrží teplotu pokrmů dlouho po vypnutí ohřevu.... Prostě jsem s koupí spokojená ....

Zatím o žádném záporu nevím....

Tuto sadu nádobí vřele doporučuji. ...

Registrovaný uživatel19. října 2021

Po dvou použitích odpadl smalt.

Registrovaný uživatel17. října 2021

Hrnce by měli mít všechny úchyty na uši, ne jen na dva hrnce

Registrovaný uživatel2. října 2021

Zaujala mě cena, kvalita, výběr barev. Bude ježíšek pro vnučku

Registrovaný uživatel30. září 2021

Spokojenost,jako dárek, uvidím jak se bude líbit

Registrovaný uživatel16. prosince 2020

Skvěle se v nich vaří, na povrch se nic nelepí a je odolnější proti poškrábání, než třeba keramické pánve a hrnce.

Hrnce "drží pachy". I když je pořádně vymyju a vytřu, je z nich cítit jídlo, které se v nich vařilo, nebo jar. Pomůže po umytí vytírat papírovou utěrkou. Přesto, že v popisu je uveden mramorový povrch a o obsahu teflonu nebyla nikde zmínka, na každém hrnci, když přišly, byla nálepka "New teflon inovation". Podle prodejce to znamená, že se jedná o náhradu teflonu mramorem, já bych si tím tak úplně jistá nebyla. Nicméně na kvalitě to nic nemění, s hrnci jsem spokojená. Chybí český návod a informace o tom, zda je nějaké teplotní omezení pro použití hrnců v troubě.

Registrovaný uživatel26. ledna 2020

Jídlo se nepřipaluje

Hrnce po necelých třech letech běžného používání můžu vzít a vyhodit. Povrch se začal odlupovat a nacházet ho v jídle není vůbec super. Po styku s vodou barví venkovní dno tak že si zničíte veškerý utěrky, a v lednici věčně špinavé poličky... Z venčí jsou hrnce taky hned odřený. A ten jejich slavnej dárek - nože. To taky stojí za všechny prachy fakt. Barva se z nožů brzo začne olupovat, zůstává na potravinách a jeden z nich se nám i projistotu zlomil. Bohužel jsme měli hrnce delší dobu ve skříni, protože jsme je měli jako dárek a tak jsme nemohli vyreklamovat. Na výstavku hezký, ale na vaření bych už v životě nekoupila.

Totálně k ničemu!!