Kocourovi chutná.
Toto krmivo je nutné pro naši kočičku. Má velmi špatné ledviny. Ale obsah kapsiček je pro ni lákavý, voní a patrně je pro ni velmi chutný.
Budeme toto krmivo i nadále objednávat.
Kocourkovy chutnaji.
Rybí a hovězí Renal dietu od Royal Canin má náš kocourek nejraději a je bez potíží při chronickém selhávání ledvin. Na této dietě je již 5 let a vše zatím je OK.
jedná se o renální dietu. Dietní strava kočka moc nechutná.Kočce by chutnala víc, kdyby bylo vice šťávy.
Asi stejně jako předchozí druh.
Výborné při onemocnění ledvin, kocourovi chutnají, přibírá. Dobrá volba
Těžko mohu hodnotit. Já sama jsem to neochutnala, mému nemocnému kocourovi to jednou chutná, jednou ne. Ještě že je na výběr víc variant a můžeme mu stravu trochu obměňovat. Renal diety kupujeme na doporučení veterináře.
výborná dieta
kočičce moc chutná
Kousky se šťávou a kocourkovi moc chutnají. Což je skvělé. :-)
kvalitní dietní strava
Stejně jako všechny kapsičky RC Renal
Náš kočičí kluk je baští oproti jiným
celkem chutnají
paštičky jsou pro mlsné kočky lákavější. Vyšší cena.
Je to dieta kterou můj kocour miluje!Ostatní druhy od jiných značek vůbec nejedl.
Za mého kocoura je to jednička mezi dietami!
Jediné chutné dietní.
Tyto kapsičky náš kocourek má nejraději.
Nedostatky asi nemá.
Spokojenost kocourka je důležitá.
Kočičakum chutná
Mám mnohaletou zkušenost s tímto produktem,kočička s nemocnými ledvinami a moč.cestami díky této stravě plus gtanulím už delší čas přežívá bez reciduv zánětů.
Kočka si nestěžuje :-). Kvalitní dietní kapsička za dobrou cenu.
Kocour po dvouleté dietě odmítá většinu kapsiček, tyto žere.