Kočka je na dietě a žádné jiné krmivo nemůže. Ještě že je Royal canin.

Royal Canin VD Feline Sensit Control je krmivo, které pomáhá kočkám s potravinovými alergiemi a trávicími potížemi. Většina recenzentů potvrzuje, že kočkám chutná a dobře ho snášejí, ačkoliv někteří zmiňují, že kočky mohou po čase vyžadovat změnu. Produkt je doporučován veterinárními lékaři a jeho kvalita je hodnocena kladně.
Kočka je na dietě a žádné jiné krmivo nemůže. Ještě že je Royal canin.
Produkt je hypoalergenní a kočka ho nutně potřebuje při alergiích apod.
Jediný problém je v tom, že kočka jí stále to samé a po čase už by chtěla změnu, ale to není zápor krmiva.
Výborné krmivo při potížích, dle doporučení veterináře.
Kocourek již nemá zažívací potíže a granulky mu chutnají.
jen tak dal
kvalita,kočce chutná,používá ho denně
Opravdu pomáhá, upravuje průjmy i zvracení. Je šťavnatý a díky malým kostičkám snadno přijímají i senioři.
Cena a má pouze 85 gramů.
Máme starší kočičku na dietě. Může jen Royal canin Sensit. Stále ji to chutná. Za mě velké plus.
Produkt jsme vybrali, protože naše kočička má občas potíže s trávením, tyto kapsičky dobře snáší a chutnají jí. Dostává jednu kapsičku denně, na dvakrát.
Jediné krmivo, které starý kocour snáší a nezvrací po něm.
Výborná bezlepková kapsička pro naši 15letou kočku, která má potravinovou alergii, spoustu jiných krmení zvrací.
velmi dobrá-vinikající.
Kapsičky Sensitivity Control mně doporučil veterinární lékař.
Kapsičky Sensitivity Control výborně kočce chutnají.
Kapsičky používám asi tři měsíce.
Mojí kočce je 15 let a trpí průjmem. Kapsičky kočce dávám denně již několik měsíců, do kapsičky přidávám jeden sáček Feline Probiotic (doplněk pro rovnováhu střevní mikroflóry) a večer podávám speciální granule, také zakoupené u veterinárního lékaře. Její stav se mírně zlepšil.
Doporučeno veterinární lékařkou. Naše kočka je s produktem velmi spokojena.
Kocky nezerou ani kapsicky