Recenze Royal Canin Outdoor +7

Royal Canin Outdoor +7 krmivo pro aktivní kočky starší 7 let, které žijí především venku. Příznivě působí na chrupavky, klouby a zpomaluje proces stárnutí. Vyvážené a kompletní krmivo pro stárnoucí kočky nad 7 let s častým přístupem do venkovního prostředí a pravidelnou venkovní aktivitou. Pomáhá stárnoucí kočce vyrovnat se s příznaky stárnutí: OUTDOOR +7 obsahuje speciální komplex živin…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Royal Canin Outdoor +7 je krmivo, které kočky dobře přijímají a podle recenzí má pozitivní vliv na jejich kondici, zejména u starších zvířat. Zlepšuje kvalitu srsti a vitalitu, i když někteří kupující považují jeho cenu za vysokou. Celkově se jedná o kvalitní produkt s dobrými výsledky.

• Kočkám chutná a přijímají ho bez rozdílu
  • Zlepšuje kondici a vitalitu starších koček
  • Zlepšuje kvalitu srsti
  • Kvalitní složení
  • Drobné granulky vhodné pro starší kočky
  • Vyšší cena
  • Někteří považují za předražené

Petra23. února 2026

drobné granulky, naší staré kočce chutnají

zdena.styblikova29. května 2025

Odebíram ho už 18 let. Kočička má krásnou srst a ohromnou imunitu. Je venku, nikdy nebyla očkovaná a je zdravá

cl.van11. června 2024

Kvalitní. Baští kočky bez rozdílu. I mlsouti. Voní a používáme značku ROYAL CANIN velmi často.

Je celkem drahý.

inda.r30. března 2024

chutné, průměrné krmivo, psovi chutnalo

už neobjednám, příliš drahé, předražené

Registrovaný uživatel2. listopadu 2023

Výrobek možná kvalitní, ovšem nesolidní, přímo klamavý přístup obchodu. Vícekrát už u tohoto prodejce nebudu nakupovat.

Registrovaný uživatel18. října 2022

Mojí kočičce chutná a to hovoří za vše.

Produkt jsem vybrala víceméně omylem. Domnívala jsem se, že za tuto cenu je větší množství, ale to není chyba toho produktu.

Marta Rýznarová12. listopadu 2021

Kočka 17 let, přibrala, lesklá srst, hodně jí granule chutnají, přede a mlaská, celkově se jí zlepšila kondice. Vypadá hodně spokojeně.

Určitě doporučuji.

Varianta 10 kg
Registrovaný uživatel7. října 2021

výborná kvalita chutost

vyšší cena - máme 8 koček

Registrovaný uživatel10. března 2021

hledala jsem něco prostaré kočky, protože naše kačka už jiné granule nežrala je jí přes 20 let a už to vypadalo, že se ani nenažere, po granulích přibrala a chodí pravidelně žrát