pejskovy chutná a že má mlsný jazíček

Royal Canin Cavalier King Charles Adult je podle recenzí chutné a kvalitní krmivo, které vyhovuje specifickým potřebám kavalírů. Pejsci jej dobře přijímají a majitelé oceňují čerstvost a vhodnou velikost granulí. Jedinou nevýhodou je omezená dostupnost větších balení a vyšší cena.
pejskovy chutná a že má mlsný jazíček
kvalita
cena
Náš pejsek dostává jenom tyhle granule.
Granulky kupujeme už 4 roky, pejskovi chutnají a věřím že jsou i výživné a zdraví prospěšné neboť naše fenečka chodí k veterináři jen na povinná očkování.
Záporné hodnocení u tohoto produktu není relevantní
Spokojenost z obou stran
mám opakovaně, pes je spokojený
chutná, používáme každý den, chodí na něj i kočkyne
pět Kavalírce chutná a pravda, přiživují se i kočky
Je doporučen pro kavaliry , údajně pro srdce
Vysoká cena a asi proto jen malá baleni
Co by člověk pro pejska neudělal
Jedno z nejvhodnějších krmení pro kavalíry-viz.složení.Je používáno denně + vhodné občasné pamlsky.
Hledali jsme a našli jsme,pejskovi moc chutnají.
Přesně pro kavalirky, pejskovi chutnají
Chutná pejskům, přizivuji se i kočky.
Velmi dobré granulky
Naší kavalírce velmi chutná, jiné granule odmítala. Dělím dávku na polovinu. První dostane ráno samotné granule, druhou večer, trošku masa a mrkev.
Velikost tak akorát, nejsou úplně suché ( tím myslím vyčichlé a staré), čerstvé i docela voní. Kupuji menší balení aby bylo čerstvé i když se asi trošku prodraží.
Pejsek si na nich pochutnává
Bohužel pouze malá balení
Tento produkt jsem si vybrala po poradě s veterinářkou.Do nedávna jsem kupovala Pet Royal pro štěňata malých plemen a teď fenka dospěla, tak jsem to řešila takhle. Granule nejsou tvarově velké, dobře voní a mé kavalírce chutnají. Produkt používám dvakrát denně, ráno a večer.