Recenze Rowex Hypnotizer L

Recenze Rowex Hypnotizer L

Cestovní kufr Rowex Hypnotizer L je vhodný společník pro vaše krátké výlety a cesty. S objemem 57 litrů, rozměry 66 x 45 x 26 cm (V x Š x H) a hmotností 3,3 kg nabízí dostatek prostoru pro potřebné věci, přičemž si zachovává kompaktní rozměry. Tento kufr je vyroben z ABS materiálu, který je známý svou lehkostí a nárazuvzdorností. Tento materiál poskytuje maximální ochranu vašim věcem během…

Hana30. září 2025

Velmi kvalitní kufr, spokojenost

secova.renata24. září 2025

Mam vel. M . přišel mi v barvě modré. krásně se pohybuje

Již pří prvním použití je růžek otlučený.

Přístě opravdu vel. L na 14 dní je malý. Moje chyba.

vážná10. září 2025

kufr je lehký, snadná manipulace

dusan.mikulik14. července 2025

Zatím jsem ho vyvezl jen na Mallorcu a zpět, ale kufr je pořád bez jediného škrábance. Kufr je pěkný, prostorný a lehký. S kufrem se díky kvalitním kolečkům skvěle manipuluje a má dostatek madel po obou stranách. Vnitřní uspořádání je ideální. Velice mě překvapilo, kolik je uvnitř místa.

Obchod Sapelo.cz jsem před nákupem neznal a bál jsem se, jestli vůbec nějaké kufry přijdou. Objednal jsem zrovna dva, protože byli za skvělou cenu. Ale naštěstí jsem měl kufry opravdu do dvou dnů doma. Obchod Sapelo.cz doporučuji a určitě tam udělám další objednávky

Varianta stříbrný