snadné použití - vždy připraven
vysaje dobře podlahu i koberec

snadné použití - vždy připraven
vysaje dobře podlahu i koberec
Dobrý sací výkon, manipulace s vysavačem je pohodlná (lepší proti předchozímu typu). Příslušenství se lép nasazuje a zdá se i pevnější.
Dobrý vysavač za dobrou cenu,rozhodně pokrok proti předchozímu typu, který již dosloužil (ale byl jsem s ním spokojený). Prostě je to Rowenta ...
Reklamace.Nefungoval
Perfektní sací výkon i na chlupy ze zvířecích mazlíčků, lehoučký do ruky, snadné čištění, rychlé dobíjení. Kupovali jsme pro 86 letou babičku a ta je velmi spokojená. Přikoupili jsme i prodlouženou záruku.
Velmi dobrá koupě za dobrou cenu.
lehký
vysává dobře a to včetně zvířecích chlupů z koberce.
Baterie!!! Na plně nabitou baterii bohužel nevysají celý byt 3+1 (kombinace koberců a lina) a po 2 pokojích musím dobíjet. Což je velmi otravné. A to nejsem nějaký úklidový maniak co by jeden pokoj vysával 30 min. ale max 5-10 min na jeden pokoj.
Takže pokud máte malý byt typu 2kk mohu doporučit - jinak ne.
první vysávání bylo výborné, jakmile se zacpal filtr katastrofa.
Po každém vysávání musím vyprat filtr, jinak vysavač špatně táhne. Nevysaje větší smetí. Nedoporučuji
nedoporučuji, max na malé smetí, prach.
Velmi lacině působící výrobek
Rozvrzane špatně pasujici plasty
Koleno se neustále vykla
Tak na h***o
Lehký, dobře ovladatelný, poměrně rychle se dobíjí, výměna času snadná, možnost vysávání pod nábytkem.
Nepraktické vyprazdňování nádoby s prachem, both jist dokupovat filtrovací kornoutek.
Očhký, snadno ovladatelný, vždy po ruce, i zvířecí srst vyluxuje
Nedá se srovnat s výkonem klasického vystavače
kupovala jsem ho hlavně na zvířecí chlupy, lehký do ruky