Vykonny, skladny , jednoduche pouzivani i udrzba
Nechavat po vysati vyschnout kartac mimo pristroj a stridat jej s druhym kartacem, jinak bude asi rychle zapachat
Mohu jen doporucit, skvela vec!

Vykonny, skladny , jednoduche pouzivani i udrzba
Mohu jen doporucit, skvela vec!
naplnil očekávání, celý byt na jedno nabytí i na max, bere i vetší nečistoty, jak v popisu produktu stojí, naplněno vše
Přístroj mi byl doporučen a rozhodně nelituji. Ve všech parametrech mi vyhovuje, přes určité zdravotní omezení se mi s ním lehce pracuje. Doporučení ráda předávám dál.
zatím mám krátce ,ale jsem spokojená, funguje jak má
Oddělení čisté a špinavé vody, pohodlná manipulace, na lino super,
automatické čištění válce není tak účinné, doporučuji
zapnout 2x nebo vyprat ručně, u rustikální dlažby trochu horší účinnost =musí se jezdit pomaleji
Zatím spokojenost
Myčka pracuje velmi dobře, podlaha zůstává po mytí jen lehce vlhká. Samočištění je super, ale dost hlučné. Náhradní kartáč vyměním za ten mokrý a nechám usušit na podstavci - chytré
Doporučuji jsem spokojená
Krásně vysává a vytírá.
Jsem velice spokojená velký pomocník .
Vysává a vytírá zároveň super na chlupy ze zvířecích miláčků
Denní úklid se mi stal koníčkem určitě doporučuji všem co mají tvrdé podlahy né koberce Doba úklidů je minimální domácnost provoněná a denně čistá
Skvělý pomocník