Zastřihovač vousů Recenze Rowenta TN6000F4

Recenze Rowenta TN6000F4

Hybridní zastřihovač vousů Rowenta TN6000F4S Forever Sharp 3v1 je všestranným zastřihovačem, kterým snadno a precizně zastřihnete, vytvarujete či oholíte vousy jediným tahem. Nerezové samoostřící čepele, které není potřeba vyměňovat, poskytnou mimořádně efektivní úpravu vousů pro dokonalý vzhled a styling. Díky ergonomickému voděodolnému designu a nízké hmotnosti je používání strojku…

djsouky19. listopadu 2024

Příjemný do ruky/nabíjení přes usb/vydrží dlouho nabitý/

Uvítal bych stojánek a více barev

Registrovaný uživatel4. května 2024

Netřeba měnit břity, holí celkem dobře, nastavce jsou super

Je po holení dost binec, koupelna plná chloupků, horší je to s delšími vousy ty prostě dobře neoholite

Za mě dobrý, lepší v teto kategorii není, pro mne využitelné hlavně na zbytek těla, ne tolik na vous, protože ... prostě žiletky nenahradíte

Registrovaný uživatel13. prosince 2023

Již jsem měl dříve. Krásně holí, zastřihuje i upravuje. Vhodné také do sprchy. Spokojenost.

Registrovaný uživatel17. srpna 2023

funguje, a zatím baterka vydrží...

nasazovací nástavce se celkem rychle rozbijí, protože jsou fórové.... anebo je ztratím... posuvný nástavec z pevného plastu je 1000x lepší...

Registrovaný uživatel11. ledna 2023

Tichý, velice dobrý.

Registrovaný uživatel8. dubna 2022

Zatím používám kratce. Ale jinak dobra cena a hlavne super kvalita strihani, kdy i přerostlé vousy to bez kvakani hrave ostříhá.

Vyrobek bych doporucil

Registrovaný uživatel19. prosince 2021

Přesně okolí, dobře se drží

Registrovaný uživatel24. listopadu 2021

Cena, výdrž baterie

Registrovaný uživatel28. ledna 2021

Strojek mi přišel použitý s vousy.

Chvalitebné. Jinak spokojenost.

Registrovaný uživatel26. ledna 2021

Nutnost mazat břity po každém použití

Registrovaný uživatel18. října 2020

- po cca roce používání musím chválit precizní střih, nulovou údržbu a SUPER VÝDRŽ AKUMULÁTORU

lk.benesovi2. srpna 2020

přednosti - výdrž nabití a vodotěsnost / možnost zastřihovat přímo ve vaně nebo sprše.

podle mě se zařízením dodáno málo nástavců

plně spokojen, zastřihovač splnil mé očekávání

Registrovaný uživatel21. dubna 2020

Dlouhá výdrž, funguje, jak má

Nelze vyholit dohladka, oproti deklamovanému pouzívání i pod sprchou jsem se dozvěděl z originál návodu, že nelze použít takto, pouze opláchnout SUNDANOU holící hlavici.

Celkově komfortní používání, super, jen mě mrzí ta nemožnost použití pod tekoucí vodou, aprchou atd., ale to lze přejít. Skvělý přístroj!

Registrovaný uživatel6. dubna 2020

Holí skoro do hladka, večer se oholím ráno délka jakou si přestavuji.

Holení s nástavcem není ideální, ale na bradku stačí

Super koupě.

Registrovaný uživatel17. července 2019

Jednou větou je vynikající. Vousy nekouše, příjemně holí. Omyvatelný. Fakt super.