Robotický vysavač Recenze Rowenta RR7747WH Explorer Serie 80

Recenze Rowenta RR7747WH Explorer Serie 80

Robotický vysavač Rowenta RR7747WH Serie 80 propojuje nejmodernější technologie, mimořádně přesnou navigaci s funkcí mapování a intuitivní ovládání pro maximálně efektivní automatický úklid domácnosti. Mopovací systém Aqua Force během vysávání zároveň vytírá podlahu a zbavuje ji i těch nejmenších nečistot. Alergici zajisté uvítají vysoce výkonný filtr, který se postará o mimořádně účinnou…

Registrovaný uživatel4. srpna 2023

Jezdí systematicky Sklízí chlupy po psovi a nezasekává se Vytíraní taky dobrý Za 30 min má cca 40m^2 Lze nahrát scénáře přes Siri (opravdu nepodporuje HomeKit, i když to výrobce tvrdí)

Sběrný kontejner nemá žádné těsnění, takže kartáč mete prach i mimo něj (do prostoru pod ním) Nenahradí plně vysavač a vytírání, ale to taky nebyl účel koupě.

Pokud máte psa, co hodně pouští chlupy, tak za mě naprosto ideální řešení! Jsem nadmíru spokojený.

Arci Pako11. ledna 2023

3x vysál 1x vytřel a umřel. Nefunguje, nereaguje. S aplikací nekomunikuje. Hlučný

Registrovaný uživatel10. června 2022

Vybrano na zaklade kladných recenzi. Funguje bezvadne, spokojenost!

Registrovaný uživatel17. února 2022

Úžasný nadčasový design. Dobrá a docela jednoducha aplikace v češtině - zvládla ji dokonce i já. Vysává dobře. Jsem spokojená.

Registrovaný uživatel17. prosince 2021

Super vysává

Hlučný a vysoký

Registrovaný uživatel2. listopadu 2021

Jde jak má jen mi nejde asistent Alexa.