Recenze Rowenta QV2540F0

Stolní ventilátor Rowenta QV2540F0 Turbo Swift Compact je praktické zařízení, které přináší efektivní řešení pro osvěžení vzduchu v domácnosti. Díky svým kompaktním rozměrům a modernímu designu se hodí na pracovní stůl, polici nebo kuchyňskou linku a lze jej snadno uložit. Ventilátor má výšku 32 cm, takže nezabírá mnoho místa a snadno se přemísťuje. Výkon ventilátoru dosahuje vysoké úrovně s…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Ventilátor Rowenta QV2540F0 je chválený pro svůj tichý chod, široké možnosti nastavení a kompaktní rozměry. Většina uživatelů oceňuje jeho funkčnost a design, i když někteří zmiňují hlasité pípání při ovládání. Pro ty, kdo hledají výkonný a tichý ventilátor, je tento model vhodnou volbou.

• Tichý chod
  • Možnost nastavení více rychlostí (12 stupňů)
  • Vertikální i horizontální pohyb fukaru
  • Kompaktní rozměry
  • Pěkný design
  • Hlasité pípání při změně nastavení

Registrovaný uživatel9. srpna 2026

Tichý, 12 stupňů foukání, vertikální i horizontální pohyb fukaru. Bytelný přístroj, podle mne i hezky vypadající.

Někomu by mohlo vadit hlasitější pípání při každém zmáčknutí tlačítka, já osobně to jako zápor nevnímám.

e.hyskova7. srpna 2026

Tichý

Je fajn

casnacaj22. července 2026

opravdu velmi tichý chod. do ložnice ideál pěkný design

příšerné pípání při jakékoliv změně nastavení. v noci si chcete zvýšit výkon, vzbudíte maželku

fikus200713. července 2026

Tichý a funkční.

Uri6. července 2026

Perfect - small but strong and low sound level. Small enough to be on my pc desktop with a nice breeze.

millaano8. června 2026

12 rychlostí a natáčení na všechny strany