Robotický vysavač Recenze Rowenta Explorer Serie 60 RR7455WH

Recenze Rowenta Explorer Serie 60 RR7455WH

Rowenta Explorer Serie 60 RR7455WH je robotický vysavač, který se o úklid domácnosti postará za vás. Odstraní nečistoty z koberců i tvrdých podlah, dostane se i do těsné blízkosti stěn nebo do rohů místností. Umí souběžně vysávat i vytírat, takže na zemi nezůstane po nečistotách ani stopa. Podle vlastních potřeb si zvolte z přednastavených úklidových režimů Methodic, Spot nebo Wall-follow a…

Pavel Kresa31. prosince 2023

mám jej chvíly a jsem spokojen.Návod v češtině a to se cení

Miloslav Menich16. července 2023

Výška vysavače jediná výhoda

Nejhorší záležitost spárování, nemožnost ovládat směry, předražené filtry a kartáče.

Tento vysavač už nikdy

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

Uklízí jak má V aplikaci je vidět kde zrovna je (kde si myslí že je ;-))

Nepamatuje si mapy, i když je vytváří (prakticky to nevadí ale i tak, pamatovat by si je mohl)

Petra Hanzlíková15. listopadu 2022

tichý

dost špatně vysává - nechává nečistoty na zemi. Při vytírání nepřilne celý mop na podlahu, tudíž zůstávají nevytřené části. V malé místnosti kolikrát jezdí velice dlouho, naopak velkou místnost má rychle vysátou. Nevěřím mu

Registrovaný uživatel3. dubna 2022

Pri vytirani, vitelne tahy, dela smoihy na podlaze

Registrovaný uživatel10. února 2022

Funguje jak má ... zametá, vytírá....paráda

Registrovaný uživatel9. února 2022

vysavač jsem dostala na Vánoce, připojení ok ale pak se nerozjel, reklamace, ihmed jsem dostala nový kus, nabíjím, páruju s aplikací a opět nejel. Reklamace, trvala jsem na vrácení peněz a doplatila a koupila úplně jinou značku. S obchodem vše ok.

Registrovaný uživatel3. února 2022

Barva, příslušenství, úklid ujde

Aplikace občas zlobí, nahlasí že je porucha a přitom vysavač normálně uklízí. Občas neprojede určité místa

Registrovaný uživatel21. ledna 2022

- nízký, takže se dostane i pod skříňky a pohovky - jednoduchá obsluha - používání obden

- nevýhodou je zatím nutnost koupě filtru a rotačních podavačů smetí na objednávku

Registrovaný uživatel20. ledna 2022

Vysává sám, vejde se i pod sedačku bo má jen 6cm.

Pří zastavení úklidu začne znovu od začátku., nevysaje rohy.

Za ty prachy dobrý

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

Nízká výška,zajede dobře pod nábytek

Mobilní aplikace totálně nedokonalá,potřeba doladit

Registrovaný uživatel7. prosince 2021

nízký opravdu se dostane pod nábytek, kam se dostat měl

počáteční připojení ke cloudu je tak trochu horor

Vysavač jsme kupovali jako náhradu podobného, EVOLVEO H11. Je vidět, že za dva roky technologie robotických vysavačů pokročila. Koupil bych i něco chytřejšího, ale limitující požadavek byla výška nábytku 8cm, většina robotů má víc. Při inicializaci robota jsem nechápal, že připojit se ke cloudu může být takový problém. Aplikace vrací různé pětimístné číselné kódy, které nikde nejsou popsané. A při čtení různých zkušeností jiných uživatelů jsem to málem vzdal, nakonec jsem zkusil napsat i na podporu a přece jen se podařilo se připojit - použil jsem jiný mobil, možná by pomohlo i doporučované řešení znovu nainstalovat aplikaci. Každopádně dokud nezkusíte podporu, nevzdávejte to, vypadá to, že dokáží většině uživatelů pomoci. Od chvíle, kdy se robot poprvé spojil s cloudem, už všechno vypadá mnohem líp. Zvládá vysát líp než jeho předchůdce plus navíc dává vědět aplikaci o svém stavu, o tom kudy jezdil a kolik toho vyčistil. Podle očekávání si neporadí s nohou od stolu, která má tvar rotačního hyperboloidu (jako vysílač na Ještědu) a na kterou najede a ztratí gyroskopickou orientaci. Nemá virtuální zeď, takže aby se nedostal k té noze, stavím zeď ze židlí. Závěr: kdybych nebyl limitován výškou pod nábytkem, určitě bych si vybral jinak, ale ve své výškové kategorii pořád vypadá jako dobrá volba.

Registrovaný uživatel24. října 2021

Super výška - i pod gauč

Pro rodiče trošku horší ovládání a údržba ( přes telefon ) . Žádná informační ikona o údržbě .

Registrovaný uživatel10. října 2021

vysává dobře programování

má problémy s překonáním výšky i menší než 1,5 cm. Na práh najede do cca půlky a vrací se zpátky. Před tím jsme měly evolveo a ten ty rozdíly podlah překonával hladce

Stejnou práci odvede i levnější stroj

Registrovaný uživatel24. června 2021

Tichý efektivní a i vytírá

Nebyl zadarmo

Velmi spokojen s výrobkem .

Registrovaný uživatel2. června 2021

Je super. Nízký zajede i pod sedačku, přejede i nízký práh a v pohodě vyluxuje celí byt. Naprogramován přes mobil na vysávání třikrát týdně když nejsem doma.

Registrovaný uživatel19. dubna 2021

Nízký MOP jsem nezkousel

Nizky sací vykon Na koberci se zveda ptz je lehký a proto nic nesebere Čištění kartáče je otrava Raději jsme položili gauč a koupili roomba se kterým se nemůže nic rovnat. Nemá cenu kupovat 2v1,

Jak je nízký tak je lehký a nemá poradny sací výkon, ten kdo má doma jen tvrde podlahy by to možná ještě šlo, z koberce neposbira nic,mop jsem nezkousel, zaplať pánbůh jinak by mi ho asi nevzali zpátky. Raději si gauč nebo nábytek zvedněte o 0.5 cm a kupte poradny vysavač co táhne

Registrovaný uživatel12. ledna 2021

hlučnost, výška dostane se nám pod veškerý nábytek, není problém překonat rozdíl podlah i 2cm