Robotický vysavač Recenze Rowenta Explorer Serie 40 RR7267WH

Recenze Rowenta Explorer Serie 40 RR7267WH

Robotický vysavač Rowenta RR7267WH Explorer Serie 40 2 v 1 je vybaven speciálně navrženým kartáčem Animal Turbo, pomocí kterého se zbavíte zvířecích chlupů jednou pro vždy. Mopovací systém Aqua Power během vysávání zároveň vytírá podlahu, díky čemuž jsou zajištěny dokonalé výsledky úklidu. Navigační systém Smart Exploration 2.0 společně s inteligentními senzory zajistí přesný a bezpečný pohyb…

Pafka Sklenar29. dubna 2023

Nizka cena.

Vsechno na co si vzpomenete, zarizeni uplne k nicemu. Dela jen ramus po baraku, jinak nezvladne ani to zakladni, co by mel. Vecne se neda ovladat, zmatene se pohybuje prostorem, sam nenajde ani zakladnovou stanici, neposbira drobky, natoz prach. Priblbla aplikace bez moznosti primeho ovladani, navic vecne nefunguje spojeni :-) Tvl. fakt peklo.

Rowentu uz nikdy vice!!!

Registrovaný uživatel15. prosince 2022

Hlučný a neodpovídá tomu co se píše v návodu a vůbec jsem si nemyslela že výrobek je z Číny to bych si ho vůbec neobjednala štětečky jsou měkké a už jsou rozčepéřené s pozdravem Červenková

Registrovaný uživatel8. března 2022

Uplne na ho*no . Jezdi pomateně tak a z5. Porad jenom do neceho narazi a je uplne “zbytecny”. Za me urcite lepsi si připlatit za kvalitnejsi a lepsi, ktery si sam da do pameti cely byt a bude vedet co a jak.

Registrovaný uživatel10. února 2022

vše naprosto super

používame denně jak na sucho tak na mokro prostě je vynikajici

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Je výkonný, tichý prostě šikula

S koupí jsem velmi spokojená

Registrovaný uživatel12. ledna 2022

Dokonale vysaje za mě

Registrovaný uživatel1. ledna 2022

Sice dělá co má ale vůbec s ním nejsem spokojen.

Veliká nespokojenost s aplikací, nejde vůbec stáhnout takže vysavač jezdí pouze když ho pustíme. Pokud je na podlaze flek snaží se ho dost dlouhou dobu uklidit (nesmyslně). První den nám spadl ze schodů asi 5m výšky, po několika kotoulech dopadla na kolečka a vydával dál, nic se s ním nestalo což hodnotím jako jediné plus.

Pokud ještě někdy budu kupovat robotický vysavač tak určitě né Rowentu.

Registrovaný uživatel25. prosince 2021

Zakoupen teprve nedávno- použit jen párkrát. Ale zatím není co bych vytkla- zatím spokojenost!

Registrovaný uživatel18. prosince 2021

Malý zásobník na smetí, aplikace v mobilu k přístroji nedostatečná, málo funkcí k vysávání na výběr náhodná, expresní, nebo podél zdi. Náhodná funkce k ničemu jezdí zmateně, některá místa vynechá a některá přejíždí několikrát.

Již bych si ho nekoupil,

Registrovaný uživatel22. listopadu 2021

Value for money

Robí čo má

Registrovaný uživatel3. listopadu 2021

Jsme spokojený

Registrovaný uživatel25. října 2021

tichý, vysává a vytírá zároveň

špatně se páruje s wifi, aplikace nefunguje jak má. Vysavač je zaparkovaný a na apce ještě čistí. Nejde ho směrovat, jak jsem byla zvyklá u staršího robota, má jen jednu sílu vysávání. U vytírání hodně mokří podlahu, což u laminátu není dobré.

v poměru cena a výkon- to jde. Ale příště bych volila jiný typ.